KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Arlandia Hotel

Stockholm-arlanda, Stockholms län
Trygga och säkra mötesupplevelser

Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Radisson Blu Arlandia Hotel. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

Minuter från flygplatsen

Bara minuter från Arlanda flygplats är Radisson Blu Arlandia Hotel en utmärkt träffpunkt för inresande gäster från när och fjärran. Du tar dig enkelt från flygplatsen med kostnadsfri transferbuss och goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till hotellet. Här finns plats för det lilla mötet men även utrymme för större konferenser och event för upp till 250 personer. Alla mötesrum har dagsljus.

Radisson Meetings

Det globala konceptet Radisson Meetings försäkrar dig om personliga, professionella och minnesvärda möten. Med smarta digitala möteslösningar kan du arrangera hybrida möten med toppmodern teknik, i samarbete med Zoom. Som enda globala hotellkedja klimatkompenserar Radisson Meetings automatiskt alla möten och evenemang – utan någon extra kostnad för dig. Samtliga svenska hotell och mötesanläggningar är certifierade av den internationella miljömärkningen Green Key. Hotellet är även SafeHotels certifierat.

Stilsäkert boende och god mat
Övernattande mötesdeltagare bor i stilsäkra, ljudisolerade hotellrum i modern design. För avkoppling finns gym, inomhuspool och bastu. I den ombonade restaurangen serveras välkomponerade rätter med skandinaviska influenser i en avslappnad atmosfär. Den öppna planlösningen med möjlighet att dela av gör den flexibel och utmärkt för både små grupper och större arrangemang. Baren är en populär mötesplats och perfekt att umgås med kollegor när konferensen är slut för dagen.

DIGITALA MÖTEN PÅ Radisson Blu Arlandia Hotel

Du kan enkelt arrangera hybrida möten som kombinerar det bästa av personliga – och digitala möten. Du når enkelt dina mötesdeltagare var de än befinner sig med ett tillförlitligt bild-, ljud- och videokonferenssystem med dubbla skärmar, trådlösa presentationsklickare och höghastighetsinternet.

I samarbete med Zoom, den ledande aktören inom modern videokommunikation, skapas en smidig och problemfri virtuell mötesupplevelse.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.31 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 342
Antal bäddar 680
Största lokal 244
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Kabinvägen 3, 19045 Stockholm-arlanda
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Arlandia Hotel
Faciliteter på Radisson Blu Arlandia Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Arlandia Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferenshotell i Arlandaregionen - Konferensanläggningar,se


Topp Radisson Blu Arlandia Hotel