KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

1909 Sigtuna Stadshotell

Sigtuna, Stockholms län
English
ENGLISH

Konferens på 1909 Sigtuna Stadshotell
När hotellet byggdes 1909 valdes den vackraste platsen i staden, med en storslagen utsikt över Mälarens inlopp. I det vackra och varsamt renoverade huset från sekelskiftet finner du ett lugn och värme som är inbjudande.
Med sitt fantastiska läge kombineras exklusivitet, design och historisk charm med Svanen-märkning. Sigtuna Stadshotell är idag ett unikt femstjärnigt designhotell med skandinavisk formgivning där du finner bästa kvalitet kombinerat med lugn, värme och omtanke.
I matsalen serveras mat som väcker och skapar minnen och i konferenssalarna råder elegans och lugn som ger fokus. För jubilaren och brudparet blir vår litenhet det stora, att ensamma kunna använda hotellet som ett andra hem för bara just er.


Logi
26 rum och 43 bäddar, alla inredda med både kärlek och omsorg i 30-50 tal och skandinavisk formgivning. Här möter möbelklassiker i original nytillverkat från möbeldesigners såsom Hans Wegner, Fritz Hansen, Carl Malmsten och Louis Poulsen. I badrummen mötes öländsk sandsten och pärlspont, vattenklosett och porslinsdetaljer och i den specialtillverkade kommoden finns plats för necessären och på hyllan ovanför exklusiva Molton Brown produkter att njuta av.
På sängen inväntar en skön morgonrock och tofflor och i garderoben finns både skoputslåda, strykjärn och rejäl strykbräda, hårfön och rikligt med galgar.
Vi erbjuder såväl tvättservice som room service och blir du törstig finns förstås en väl utrustad minibar och hotellet är bemannat dygnet runt.


Lokaler
Konferens med utsikt och där det lilla är det stora. Med totalt fem möteslokaler, alla ljusa med fönster och utrustade med ny teknik, finner du lugnet och värmen. Här finns plats för både flitigt arbete och avkoppling i vår rogivande miljö. Allt samlat i en byggnad med Sigtunas bästa läge.

Lilla Torget – vår största lokal som rymmer upp till 60 personer.
Lusthuset – fantastisk utsikt över Mälaren, enskilt läge och utgång till terrass Sjösidan.
Spritbutiken – Styrelserum med utgång till terrass Sjösidan
Franskan – passar lika bra som mötesrum som privat matsal
Gustav V – juniorsvit med enskilt läge


Mat & dryck
Hotellets prisbelönta kök och välrenommerade restaurang skapar minnen. En upplevelse med klassiska smaker i en kreativ presentation och med säsongsanpassande råvaror i fokus, gärna närproducerat.
I restaurangen bjuds ni på en fantastisk utsikt över Mälaren och vi erbjuder också femrätters avsmakningsmeny med speciellt utvalda viner.


Aktiviteter
Historiska Sigtuna har mycket att visa upp, en guidad vandring blir en uppskattad aktivitet tillsammans med kollegorna.

Läget vid vattnet ger bra möjligheter för aktiviteter på ytan med RIB-båt eller kajak alternativt fina promenader för en skön lugn stund. Utanför hotellet finns möjlighet för olika konferensaktiviteter som byggen, boule, eller lagtävlingar.

På hotellet erbjuder vi uppskattade smakprovningar av vin, champagne, choklad eller kombination av mat och dryck, kreativa övningar eller helt enkelt en avkopplande stund i vår Relax. Bastu, behandlingar och generell rekreation erbjuds i lugn och avkopplande miljö.


Läge
Sigtuna Stad är nära, endast 15 minuter till Arlanda, 40 minuter från Stockholm och Uppsala och Sigtuna Stadshotell ligger centralt vid Stora gatan ett stenkast från butikerna och med Mälaren utanför terrassen.

Övrigt
Fem stjärnor, Svanenmärkta och klimatneutral anläggning, det är vi stolta för.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 26
Antal bäddar 43
Största lokal 60
Max restaurang 95
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stora Nygatan 3, 19330 Sigtuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på 1909 Sigtuna Stadshotell
Faciliteter på 1909 Sigtuna Stadshotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt 1909 Sigtuna Stadshotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA 1909 Sigtuna Stadshotell
HOTELLRUM 26
MAX ANTAL BÄDDAR 43
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 60