KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

7A Strandvägen

Stockholm, Stockholms län
Konferera på 7A Strandvägen, Östermalm - Stockholm

Precis intill vattnet vid Nybroviken med utsikt över skärgårdsbåtarna ligger eleganta 7A Strandvägen, en ståtlig jugendfastighet från början av 1900-talet. Här hittar du mötessalonger med vackra interiörer, högt i tak och makalös utsikt. Alla salonger på 7A Strandvägen är hemtrevligt inredda och passar perfekt för konferenser, mingel, middagar och event till styrelsemöten.

Lokaler
En fantastisk mötesvåning med kapacitet för möten för upp till 80 personer. Här finns vackra originalstuckaturer, franska balkonger och öppna spisar. Totalt finns 10 möteslokaler i varierande storlekar med möjlighet till flexibla möbleringslösningar. 7A Strandvägen är en mötesvåning med kapacitet för storslagna mingel och spektakulära event.

Mat & dryck
7A Strandvägen samarbetar med välrenommerade kockar och cateringföretag och erbjuder hållbara och hälsosamma menyer. I fokus står alltid närproducerade- och säsongsbetonade råvaror. Oavsett om ni önskar en exklusiv frukost, snittar till mingel eller en smakrik trerättersmiddag så kommer ni inte att bli besvikna.

Aktiviteter
På 7A Strandvägen erbjuder man flera passande aktiviteter som kommer höja stämningen på konferensen. Ta en paus under dagen och utforska Stockholms skärgård med sjösäkra RIB-båtar eller avnjut en exklusiv dryckesprovning. Om ni är ute efter stärkande gruppaktiviteter erbjuds powerövningar och mindfulness som är perfekta aktiviteter för pausen. 7A Strandvägen skräddarsyr äventyret efter era önskemål!

Läge
7A Strandvägen ligger alldeles intill glittrande Nybroviken endast ett par minuters promenad från bussar, tunnelbana och skärgårdsbåtarna. Efter en inspirerande mötesdag finns Stockholms alla nöjen och stadsliv nära.

Övrigt
7A är anslutna till Svanens inköpsnätverk och prioriterar miljömärkta alternativ vid inköp för att stödja Svanens vision om ett hållbart samhälle och bidra till en hållbar konsumtion. Ekologiska och miljövänliga produkter prioriteras och det resulterar i minimal miljöpåverkan för alla möten.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Största lokal 80
Max restaurang 90
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Strandvägen 7, 11456 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på 7A Strandvägen
Faciliteter på 7A Strandvägen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt 7A Strandvägen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA 7A Strandvägen
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 80
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE