KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Aronsborgs Konferenshotell

Bålsta, Uppsala län
English
ENGLISH

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timma når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 388 sängplatser och 18 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 500 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, event och kick-offer.

Hos oss ingår alltid tillgång till nattklubb, bar, pool, bastu, lounger, gym och motionsspår. På plats finns dessutom vårt eget Bageri & Chokladeri, där vi bland annat tillverkar praliner, chokladbröd och fikabröd. Våra mest populära konferensaktiviteter inkluderar ofta matlagning, chokladtillverkning och provsmakningar.

Vi har arrangerat möten, event och företagsfester sedan 1989. Vi vet att vi levererar. Och det alltid med kärlek, omtanke och choklad.

Logi
Kroppen behöver återhämta sig efter ett hårt arbetspass och få ställen vilar man bättre på än i Aronsborgs generösa DUX-sängar. Med totalt 388 bäddar kan både mötesledare och övrig personal stanna kvar över natten och känna idéerna puttra på i huvudet under nattens timmar. Alla 196 rum har inretts i stämningsfulla färger och med hemtrevliga mönster för att ge konferensdeltagarna skön nattsömn mellan mötena.

Lokaler
På Aronsborg välkomnar vi med glädje upp till 500 mötesdeltagare till totalt 18 anpassningsbara lokaler. Det ena mötet blir aldrig det andra likt eftersom individuella behov tillgodoses ända ned till minsta stolsplacering och klockslag, vilket gör att man får konferensen exakt så som man vill ha den. Hela 38 grupprum gör det möjligt att dela upp gruppen, eller för mindre sällskap att ha intima möten i stimulerande omgivningar. Hur kan man inte bli inspirerad i rum med namn som Nougat, Tryffel och Cappuccino?

Mat & dryck
Med choklad som ett av ledorden kan inte måltiderna på Aronsborg bli annat än en gastronomisk njutning. 6 restaurangutrymmen ger stort urval och dukar upp möjligheter för festmiddagar, grillkvällar, tapas, kräftor eller chokladfrossa – för att bara nämna några. Här sätter man sig ned tillsammans med kollegorna i energigivande omgivningar som exempelvis Äppelträdgården, Vinterträdgården eller Chocolate Bar.

Ifrån Bageriet kommer allt som oftast en angenäm doft av rykande färskt bröd blandat med sötman från choklad i olika former. Här bakar man nämligen allt bröd som serveras själva; den egna skapelsen Aronsborgslimpan avnjuter glupande gott rykte bland de som fått uppleva den. Tryfflar och små goda chokladpraliner får även liv här inne.

Det finns färdiga menyer för den som vill fokusera på annat i planeringen, men självklart kan andra upplägg ordnas efter önskemål.

Aktiviteter
På Aronsborg har vi en tydlig aktivitetsprofil mot mat och choklad. Våra mest populära konferensaktiviteter kretsar kring teambuilding genom matlagning – vare sig det är i tävlingsform eller som en trivsam gruppaktivitet. Chokladprovning med avec är en annan omtyckt konferensaktivitet. Givetvis har vi även täta samarbeten med flera aktivitetsbolag. Det finns ett stort utbud fina miljöer i trädgården, vid sjön och inomhus på Aronsborg som lämpar sig perfekt för alla typer av aktiviteter, teambuilding, sportaktiviteter och äventyr. Kontakta våra erfarna medarbetare på bokningen inför din nästa konferens, så får du hjälp med idéer och arrangemang.

Läge
Vid Aronsborgs vik i Mälaren, i natursköna omgivningar finner man utan problem ro för effektiva möten. Det är smidigt att ta sig hit med allmänna kommunikationer från Stockholm via Bålsta och från centralstationen där går det sedan buss till anläggningen. 41 km från Stockholm och 37 km från Arlanda gör det till ett attraktivt alternativ för citybaserade företag.

Övrigt
200 gratis parkeringsplatser gör det enkelt att ta sig till Aronsborg med bil. Får sig miljösamvetet en törn genom detta kan man åtminstone trösta sig med att hela anläggningen är Svanenmärkt och gör sitt bästa för att värna om naturen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 196
Antal bäddar 390
Största lokal 500
Max restaurang 400
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Helgövägen, 74626 Bålsta
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Aronsborgs Konferenshotell
Faciliteter på Aronsborgs Konferenshotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Aronsborgs Konferenshotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Aronsborgs Konferenshotell
HOTELLRUM 196
MAX ANTAL BÄDDAR 390
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 500