KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Best Western Park City Solna

Solna, Stockholms län
English
ENGLISH

Best Western Park City Solna

Modern konferensvåning för utbildning och möten i Solna!

Välkommen till Best Western Park City Solna - ett 4-stjärnigt hotell idealiskt beläget mitt i Solna Centrum nära Solnas affärsdistrikt. Här finns närhet till bra kommunikationer med tunnelbana, tvärbanan och busstation inom gångavstånd.

Här erbjuds en modern konferensvåning med 16 mångsidiga mötesrum för upp till 130 deltagare, samtliga lokaler utrustade med audiovisuell utrustning och naturligt dagsljus. Det finns en bemannad konferensreception i anslutning till konferenslobbyn där deras trevliga personal ser till att er Solnakonferens flyter smidigt.
Alla deltagare har tillgång till fritt WiFi och gratis kaffe, te, mineralvatten och frukt.
Maten är en viktig del av upplevelsen och de kan erbjuda anpassade menyer gjorde av deras kreativa och engagerade kockar.

Bo bekvämt i ett av de 256 rum som finns på plats. Man kan välja mellan standardrum, superiorrum, familjerum liksom små enkelrum och sviter alla inklusive fritt WiFi. Som övernattande gäst har du alltid tillgång till ett gym som finns på 14:e våningen med fantastisk panoramautsikt. Här hittar du bland annat löpband, crosstrainer, hantlar och kettlebells för ett komplett träningspass. Koppla sedan av i den intilliggande bastun.

Best Western Park City Solnas nya frukostkoncept är inte bara mycket god och bättre för miljön, den är även en fröjd för ögat. Med både jordnära och starka färger, fler detaljer och handskrivna skyltar, samspelar det nya frukostkonceptet väl med hotellets personliga och hemtrevliga miljö.

På hotellet finns två utmärkta restauranger. I restaurang Flamingo serveras deras generösa hotellfrukost, välsmakande luncher och middagar tillagade med säsongens bästa råvaror. Uppfriskande drycker, goda drinkar, vin och öl finner ni i den välfyllda baren.
Aperitivo ligger i lobbyn och är den perfekta platsen för lunch eller en snabb bit mat i farten. Aperitivo erbjuder grillade smörgåsar, charkuterier och ostar och goda viner på glas.

Att värna om miljön och att erbjuda en trygg och säker hotellupplevelse är en fråga av högsta prioritet för oss. Best Western Park City Solna är certifierat av Safehotels och miljömärkt med Green Key.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 256
Antal bäddar 420
Största lokal 130
Max restaurang 220
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hotellgatan 11, 17125 Solna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Best Western Park City Solna
Faciliteter på Best Western Park City Solna

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Best Western Park City Solna kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Best Western Park City Solna
HOTELLRUM 256
MAX ANTAL BÄDDAR 420
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130