KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Björkhaga Hotell & Konferens

Mullsjö, Jönköpings län
English
ENGLISH

Björkhaga Hotell & Konferens i Mullsjö konfererar ni i en avslappnad och välkomnande miljö. Värmen möter er så snart ni kliver in genom dörren. Här konfererar ni i modernt utrustade lokaler, bjuds på mat som är en närproducerad njutning och vid dagens slut väntar ett brett aktivitetsutbud där alla grupper finner något som passar.

Välkomna att mötas nästan hemma på mysiga Björkhaga Hotell & Konferens!

Att bo på Björkhaga
Hotellet erbjuder totalt 50 bäddar fördelat på enkel- dubbelrum och sviter av hög standard. Rummen är rymliga och fräscha med ljusa väggar, trägolv och inredning som går i varma jordfärger.

Konfenslokaler för alla grupper
På Björkhaga erbjuds fyra olika konferenslokaler samt ett grupprum, Aspen. Den största är Hagasalen som rymmer 100 personer i biosittning och är ni ett något mindre sällskap kan ni istället boka in Björksalen som har plats för 50 personer i samma sittning. Söker ni en lokal för det lilla företaget eller styrelsegruppen finns Linden och Kastanjen som rymmer 15 respektive 16 personer i styrelsesittning. Samtliga konferenslokaler är utrustade med PC-kanon, whiteboard, blädderblock och overhead.

Närproducerad njutning
I Björkhagas kök brinner man för att råvarorna ska hålla hög kvalité och söker alltid i första hand finna dessa i närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel. Från skogens skafferi hämtas bär, svampar och vilt. Från det lokala viltslakteriet, Viltboden på Hästbråten Gård, får köket bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier.

En mångfald av aktiviteter på Björkhaga
Vill ni stanna kvar på hotellet kan välja att boka in ett spännande Mordmysterium och lösa en mordgåta tillsammans samtidigt som ni avnjuter middagen. Vill ni istället laga er egen mat tar ni med köksmästaren som coach fram en meny som ni sedan gemensamt tillagar. Andra välsmakande aktiviteter är Vin- eller Chokladprovning och vill ni vara lite mer aktiva kan ni boka in en Femkamp med grenar såsom hinderbana med segway, båtstafett, yxkastning, skjutsimulator eller bygga fågelholk bland mycket annat. Till upplevelser i naturen är det aldrig långt, en sådan kan vara att besöka Kyrkekvarn där ni kan ser er omkring i friluftsriket Mullsjö från hästryggen. När ni kommer åter till hotellet kan det vara skönt med en stund i relaxen och i bubbelpoolen som ni finner i det runda lusthuset på utsidan.

Hur man kommer till Björkhaga
Hotell Björkhaga ligger centralt placerat i Mellansverige, cirka tre mil nordväst om Jönköping. Har ni Göteborg som utgångspunkt når ni Björkhaga efter 1,5 timmars bilfärd och med tåg kliver ni av i Mullsjö en kvart senare. Från Stockholm eller Malmö tar det drygt 3,5 timmar med bil och ungefär lika lång tid med tåg. Den närmaste flygplatsen är Axamo Flygplats i Jönköping som ligger cirka 2,5 mil från Mullsjö.


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 28
Antal bäddar 50
Största lokal 100
Max restaurang 120
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bosebygdsvägen 13, 56531 Mullsjö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Björkhaga Hotell & Konferens
Faciliteter på Björkhaga Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Björkhaga Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Björkhaga Hotell & Konferens
HOTELLRUM 28
MAX ANTAL BÄDDAR 50
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100