KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Calmar Stadshotell

Kalmar, Kalmar län
Calmar Stadshotell

Historiska Kalmar med många händelserika år på nacken blir en gemytlig destination för företaget när det vankas konferens. Här möts kollegorna i lugna omgivningar med Sveriges långa stolta historia som underlag mitt på Stortorget på Profilhotels Calmar Stadshotell. En snövit byggnad med allt ett stadshotell sig bör välkomnar in till kompetenta lokaler och givande sammanslutningar.

Logi
I de 126 sovrummen har man tagit klivet in i nutiden och inrett i modern stil för att möta höga krav på komfort. Ljusa träslag i harmoni med sköna färgmatchningar skapar en bubbla av välbehag där alla sinnen får koppla av för ett ögonblick. 211 bäddar gör att hela sällskapet kan bo på ett ställe och avnjuta en komplett vistelse.

Lokaler
Mötet på Calmar Stadshotell får en stilfull inramning i de 5 charmiga möteslokalerna, alternativt något av de 4 mindre grupprummen. I samtliga lever en rustik elegans som andas med historiska lungor och säkert ger inspiration för framtiden. Ståtliga kristallkronor, dramatiska draperier och tidsenliga trägolv skapar utrymmen som låter dagens möten dra fördel av dåtidens tjuskraft. Inne på hotellet kan man ta emot upp till 200 personer i största lokal, och för det stora sällskapet kan man erbjuda Kalmarsalen som ligger ett par kvarter bort. Där får så många som 800 deltagare plats.
Mat & dryck
Frukostbuffén serveras i sällsamma Vinterträdgården, där grönskan lever året om. Till fika och lunch serveras värmande och näringsrik mat från kockarna i köket, som ger gott om energi för arbetet. Puben Pipes of Scotland bjuder på brittisk miljö för avslappnade möten under eller efter arbetet.

Aktiviteter
Kalmar är en förtjusningens stad. Detta var en gång centrum för Sveriges aktivitet, och det är den än idag för konfererande företag. Förnäma Kalmar Slott har guidade turer, Glasriket öppnar portarna till glasets glänsande värld, tätt intill finns Öland med hästridning, och Östersjön bjuder på sälar och båtturer. På Calmar Stadshotell tar man gärna till sin expertis för att skapa ett helt program enligt önskemål!

Läge
Mitt på Stortorget i Kalmar med närhet till allmänna kommunikationer och stadens underhållningsmeny. Det går tåg och buss för företag utifrån och ligger väl placerat på östkusten.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 132
Antal bäddar 211
Största lokal 200
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stortorget 14, 39232 Kalmar
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Calmar Stadshotell
Faciliteter på Calmar Stadshotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Calmar Stadshotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Calmar Stadshotell
HOTELLRUM 132
MAX ANTAL BÄDDAR 211
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE