KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 031-15 70 80
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Clarion Hotel Post

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

En stjärna på den västkustska hotellhimlen strålar med bländande service och möteslokaler med vidspänd rymd: Clarion Hotel Post exploderar i centrala Göteborg i en kaskad av intagande design och häpnadsväckande utrymmen som lämpar sig för alla möten och event. Det gamla posthuset har förvandlats till ett förstklassigt cityhotell som lyfter konferensen mot nya höjder.

Logi
Hela 500 rum finns tillgängliga på Clarion Hotel Post, samtliga i hög standard och komfort. De minsta rummen är kompakt inredda på 15 kvadratmeter, men med genomtänkt design känns det ändå rymligt och man har tillgång till arbetsplats och en generös säng. Sedan finns rum i alla kategorier upp till sviter med 110 kvadratmeter lyx och flärd.

Lokaler
Det är en välutrustad konferensanläggning, lika fulländad som hotellet i sig. Inte mindre än 17 flexibla lokaler står redo, alla med högklassig mötesteknik för att kunna tillgodose olika behov. Styrelsemöte mellan 2 personer eller det årliga eventet för 1 000 kollegor – inga problem här. Möten med upp till 1 000 deltagare finner bekvämt utrymme på Clarion Hotel Post som kan erbjuda alla möjligheter till framgångsrika sammanslutningar.
Drottningporten, den utsökta bankettsalen på hotellet, har 915 kvadratmeter yta som kan möbleras om och justeras nästan hur som helst. Med 6 meter i takhöjd är det en svindlande lokal med mycket utrymme för kreativa idéer.

Mat & dryck
På Clarion Hotel Post satsar man helhjärtat på att skapa en restaurang- och barmiljö som inte bara ska locka konferensgäster, men även lokalinvånarna. Till hjälp har man världskocken Marcus Samuelson som med sin erfarenhet från första klassens kök och uppdrag ansvarar för Norda Bar & Grill. Här serveras göteborgska smaker som hämtar medinfluenser från New Yorks smakscen. Gourmeträtter samsas med hemkära kioskvältare i hög kvalitet och till lunch syns husmanskost på menyn.
Därtill finns nya, fräscha vRÅ som bjuder in till Japans omtyckta kök, fast med svenska ingredienser. Här får man njuta av kombinationen av välkända råvaror som gös, havskräfta och sej i japansk tappning med fokus på råa rätter som till exempel sashimi.

Aktiviteter
Göteborg är en stad som växer för varje dag. Det är en ny och spännande version som träder fram ur det gamla och det visar sig tydligt i underhållningsutbudet som finns att tillgå. Med ett centralt läge kan konferensgruppen på Clarion Hotel Post lätt få tillgång till allt som staden kan erbjuda i musik-, affärs-, och aktivitetsväg.

Inne på hotellet finns avkoppling i Skönhetsfabriken, ett välutvecklat spa med allt kroppen kan tänkas behöva för att stressa av och få ny energi. Ända uppe på taket har man anlagt en pool – Rooftop Pool – som även den kan nyttjas för en annorlunda upplevelse.

Läge
Mitt i centrala Göteborg med gångavstånd till kollektivtrafik och andra kommunikationer. Från Drottningtorget når man lätt till shopping och tågtrafik.

Övrigt
Precis som övriga hotell i Nordic Choice-kedjan har man tydligt uppsatta miljömål enligt vad man själv kallar ’Operation Penguin’, och satsar i mångt och mycket på ekologiska produkter.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
031-15 70 80
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 500
Antal bäddar 685
Största lokal 1000
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Drottningtorget 10, 41103 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Clarion Hotel Post
Faciliteter på Clarion Hotel Post

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Clarion Hotel Post kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Clarion Hotel Post
HOTELLRUM 500
MAX ANTAL BÄDDAR 685
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1000