KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Djurönäset

Djurhamn, Stockholms län
English
ENGLISH

Djurönäset
I rogivande skärgårdsmiljö, 35 minuters bilresa från Stockholm, ligger Djurönäset – en komplett konferensanläggning som har kapacitet att ta emot riktigt stora konferensgrupper. Att ta sig till Djurönäset sjövägen går också alldeles utmärkt då det finns gott om gästhamnsplatser och angöringsmöjlighet även för charterfartyg.

I Djurönäsets möteslokaler finns stora möjligheter i form av anpassningsbar möblering som gör det möjligt för så många som 450 personer att sitta i den största lokalen. Samtidigt kan de erbjuda mötesrum för alla storlekar på grupp – och alla budgetar och självklart har alla lokaler högklassig teknisk utrustning.

Beroende på hur man fördelar login mellan enkelrum och dubbelrum, kan anläggningen erbjuda dryga 500 bäddar. Anläggningens utformning med flera fristående byggnader innehållande såväl konferensrum som logi och trevliga umgängesytor skapar möjlighet till intimitet även för mindre och medelstora grupper. För grupper som önskar full avskildhet under hela konferensen är Seregården med sina 20 enkelrum ett passande alternativ. Här disponerar man hela byggnaden exklusivt - för konferens, logi och måltider.

Skärgården har fått inspirera både logi och mötesrum – och även matsedeln. Menyn går i havets och Skandinaviens tecken och är komponerad med omtanke för natur med lokala produkter. Måltiderna intas gärna utomhus om vädret tillåter. Väljer man istället att sitta inomhus i restaurang Matsalen, kan man tack vare de stora panoramafönstren även här njuta av den betagande, vilda naturen och det fantastiska läget vid vattnet. Konferensfikat dukas upp i möteshuset där konferensen äger rum.

På Djurönäset hjälper man gärna till att skapa personliga upplägg för konferensen. I Djurönäsets unika Folkpark, en stor grönyta som ligger mitt på området, passar det perfekt att ha evenemang och aktiviteter.

Finns en mängd olika aktiviteter att krydda sin konferens med och som kan genomföras inomhus, utomhus eller till havs. Kanske utmana kollegorna i båtrace, segway, skytte, lådbilsbygge, pepparkaksbygge eller någon av de populära teambuildingaktiviteterna ”Position okänd”, ”Uppdraget” eller ”Piraterna på Djurönäset”, där man tävlar i lag mot varandra i en mängd kluriga moment.

För de grupper som föredrar en lugnare aktivitet finns bland annat isskulptering, pausyoga, musikfrågesport, choklad- eller dryckesprovningar. Sist men inte minst rekommenderas ett besök i Djurönäsets stora bastulandskap där det finns en 25-meters inomhuspool, isdusch, bastu och relaxavdelning. Utomhus kan ni krypa ned i den varma infinitypoolen med magnifik utsikt.

Djurönäset är Svanenmärkt och jobbar kontinuerligt med att minska miljöpåverkan och att utbilda personalen i frågor som skapar en hållbar utveckling för hela anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 272
Antal bäddar 550
Största lokal 450
Max restaurang 320
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Seregårdsvägen 1, 13902 Djurhamn
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Djurönäset
Faciliteter på Djurönäset

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Djurönäset kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Djurönäset
HOTELLRUM 272
MAX ANTAL BÄDDAR 550
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 450