KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Djurönäset

Djurhamn, Stockholms län
I lummig grönska mitt i skärgården vilar Djurönäset Konferenshotell – en komplett konferensanläggning med erfarenhet ända sedan 1979. Då stod hotellet nämligen klart i design efter det vinnande bidraget ’Frisk Luft’ i tävlingen som avgjorde hur det skulle byggas, och det var Anders Tahlberg som stod högst upp på prispallen. Hans vision har utvecklats till en kompetent, flexibel och stilfull mötesplats för alla sammankomster.

Konferens med stor grupp - avskildhet för liten grupp!
Djurönäset har kapacitet att ta emot riktigt stora konferensgrupper. Upp emot 450 personer kan konferera. Beroende på hur man fördelar login mellan enkelrum och dubbelrum, kan lika många erbjudas övernattning.

Anläggningens utformning med flera fristående byggnader innehållande såväl konferensrum som logi och trevliga umgängesytor skapar möjlighet till intimitet även för mindre och medelstora grupper.

För grupper som önskar avskildhet under hela konferensen är Seregården ett passande alternativ. Här disponerar man hela byggnaden exklusivt - för konferens, logi och även måltider.

Logi
Samtidigt som en falnande sol sänker sig bakom en blyg horisont som markerar gränsen mellan himmel och hav utanför, vilar man själv bakom slutna ögonlock i något av Djurönäsets 274 genomtänkta gästrum. Fint inredda med skandinavisk känsla, står varje rum i egen personlig färgläggning, fördelade på 8 husbyggnader på området. Ta med skärgården in, och njut av mjuka svallande vågor av komfort.

Lokaler
I Djurönäsets möteslokaler finns stora möjligheter i form av anpassningsbar möblering som gör det möjligt för så många som 450 personer att samlas i den största lokalen samtidigt som man kan erbjuda mötesrum för alla storlekar – och alla budgetar! Olika paket ger utrymme för spenderarbyxorna såväl som de lite mer åtdragna svångremmarna som söker en prisvärd anläggning för mötet. Här sluter man samman bland kobbar och skär och vill man ha lite mer privata möten finns Seregården med brygga och bastu tillgänglig. Självklart har alla lokaler högklassig teknisk utrustning.

Mat & dryck
Skärgården har fått inspirera både logi och mötesrum – och även matsedeln. En sådan fördel som Djurönäsets läge skänker ska inte förfaras, och det ser man till här. Menyn går i havets och Skandinaviens tecken och är komponerad med omtanke för natur med lokala produkter. Måltiderna intas gärna utomhus under en djupblå havshimmel och med fiskarna skuttande mellan vågorna (när vädret tillåter). Inomhus behöver man inte känna sig sämre, då panoramafönster erbjuder fantastisk utsikt över vattnet.

Aktiviteter
Tahlberg vann 1979, och nuförtiden kan man utmana kollegorna i till exempel båtrace, skytte, frågesport eller Uppdraget, där lag mot lag utför olika uppgifter på tid. För stressade deltagare finns spa, bastu, hälsosamma nöjen och simmöjligheter, och såklart skärgårdens välgörande atmosfär. På Djurönäset hjälper man gärna till att skapa personliga upplägg för konferensen.

Djurönäsets unika Folkpark, en stor grönyta som ligger mitt på området, passar perfekt för evenemang och aktiviteter.

Läge
Man kan knappast argumentera om läget – storslagna skärgården, 35 minuter från Stockholm, i Värmdö. Grönskande omgivningar sommartid, och härlig havsmiljö året om ger ypperliga förutsättningar för en lyckad konferens.

Att ankomma sjövägen går alldeles utmärkt. Djurönäset har gott om gästhamnsplatser och angöringsmöjlighet även för charterfartyg.

Övrigt
Djurönäset är Svanenmärkt och jobbar kontinuerligt med att minska miljöpåverkan och att utbilda personalen i frågor som anbefaller en hållbar utveckling för hela anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.43 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 274
Antal bäddar 550
Största lokal 420
Max restaurang 320
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Seregårdsvägen 1, 13902 Djurhamn
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Djurönäset
Faciliteter på Djurönäset

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Djurönäset kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferensanläggningar i Skärgården - Konferensanläggningar,se


Topp Djurönäset