KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Hotel Marina Tower

Nacka, Stockholms län
English
ENGLISH

Elite Hotel Marina Tower - vid kajkanten vid Saltsjön

I nära hundra år hyste Elite Hotel Marina Towers byggnad en kvarn innan driften avvecklades 1988. När A W Bergström konstruerade huset i slutet av 1800-talet var det en nyskapande byggnad som fick namnet Saltsjöqvarn efter sitt läge vid Stockholms inlopp i Nacka. Drygt ett sekel senare står fasaden kvar som den gjorde då, men insidan har sett en hel del förändringar och sedan 2010 står det ståtliga Elite Hotel Marina Tower utmed Saltsjöns vattenkant.

Logi
Fasaden är K-märkt men inuti har man skapat ett vackert hotell med generösa sovrum. 186 ljusa rum inbjuder till drömsk nattsömn i mjuka madrasser och täcken som utlovar ny energi till morgondagens aktivitet, vare sig det är jobb eller nöje. Vissa av rummen har även strålande utsikt över vattenytan vilket ger ett storslaget uppvaknande varje morgon.

Lokaler
Ljusa och proffsiga lokaler tar emot upp till 400 personer i den största, och med hög flexibilitet kan alla 13 mötesrum ommöbleras och justeras för att möta olika behov. Oavsett syfte för konferensen finns lösningen på Elite Hotel Marina Tower. Här låter man kreativiteten dirigera och det resulterar i en kameleont till anläggning som passar alla sammanslutningar.
Gyllene Salen är en vacker kongressal med sex meters takhöjd och en 18 kvm stor scen. Lokalen är 400 kvm stor och rymmer 400 personer i biosittning. Det går också att möblera i runda bord för 280 personer. Gyllene Salen är mycket flexibel och kan bland annat användas till minimässor, utställningar och banketter.

Näst största lokalen, Djurgårdssalen, rymmer 240 personer i biosittning och kan delas av med vikvägg till tre mindre lokaler. Djurgårdssalen, liksom flera andra lokaler, har fin utsikt mot Stockholms inlopp.

TV-studion
En fullt utrustad TV-studio möjliggör livesändning med hög kvalitet. TV-studion passar utmärkt såväl till föreläsningar och digitala konferenser som till bolagsstämmor och TV-produktioner. Ni får tillgång till professionell support som garanterar driftsäkerheten.

Mat & dryck
Restaurang SQ heter den fina restaurang där menyn är inspirerad av det nordiska köket. Miljön är avslappnad och varm med en blandning av mycket textil men även inslag från det vackra K-märkta teglet som omger Marina Tower. För ett större sällskap, 100-350 personer, kan man sitta avskilt i Gyllene Salen.

Aktiviteter
Besök gärna den fina spaavdelningen, Sturebadet Marina Tower, för fysisk träning, behandlingar och välgörande avkoppling. Här finns ett turkiskt hamam med jacuzzi, pool och bastu. Självklart finns även skärgården och huvudstadens alla möjligheter utanför dörren.

Läge
Båt, buss eller bil – hit tar man sig på valfritt sätt. Här är man nära till allt – skärgård och stadsliv – samtidigt som man njuter av avskildheten som läget skänker. Slussen ligger ganska nära och därifrån tar man sig lätt till resten av Stockholm.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 186
Antal bäddar 372
Största lokal 400
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Saltsjöqvarns Kaj 25, 13171 Nacka
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Hotel Marina Tower
Faciliteter på Elite Hotel Marina Tower

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Hotel Marina Tower kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Hotel Marina Tower
HOTELLRUM 186
MAX ANTAL BÄDDAR 372
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 400