KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Hotel Stockholm Plaza

,
English
ENGLISH

Det är det personliga som Elite Hotel Stockholm Plaza stoltserar med – service, omgivning, stämning. Från 1800-tals fasaden och in i minsta detalj strålar Elite Hotel Stockholm Plaza av stil och vacker hotellmiljö på en av Stockholms bästa adresser. Här finns allt du behöver för en lyckad konferens. Ljusa, fina lokaler för upp till 50 personer, förstklassig konferensservice samt två restauranger med intressanta menyer som lockar såväl hotellets gäster som Stockholmare.

Att bo på Elite
Hotellet erbjuder 143 rum och 230 sängplatser. I alla rum finns sov- och arbetsplats i varm & modern inredning och med vackra marmorbadrum. Här bor ni bekvämt, mitt i city, med närhet till shoppinggator, Humlegården, Stureplan, Biblioteksgatan och Kungsträdgården.

Mötet på Elite Hotel Stockholm Plaza
3 konferenslokaler: Damberg, Clara och Club. Listade i storleksordning, Damberg med störst kapacitet för 50 personer i biosittning och hög flexibilitet i möblering. Samtliga möteslokaler är ljusa, rymliga och med lyxig inredning och modern teknik.
I loungen utanför lokalerna finns en härlig mingelyta för kortare pauser när hjärnan behöver ladda om. Fika och kaffe serveras här och gör att mötet kan fortgå enligt en effektiv plan utan långa omständiga förflyttningar.

Måltider
Serveras antingen på populära Vassa Eggen Steakhouse eller restaurang TAKO. På TAKO möts smaker från Japan och Korea i en fantastisk miljö av oväntade intryck, som påminner om en bakgata i Tokyo. På Vassa Eggen står maten alltid i fokus – där inramningen är yngre och modernare med riktig storstadskänsla. Här kan du som gäst få en smakupplevelse av högsta klass.

Före, efter, mellan
Med sitt fina läge finns det ingen anledning att oroa sig för aktivitetsdelen av konferensen. Med närheten till Nybroviken finns det en massa möjligheter till olika skärgårdsturer, vad sägs till exempel om sälsafari?
Sturebadet, som ligger ett stenkast ifrån hotellet, erbjuder avkoppling av högsta klass med behandlingar, relax och kroppslig balans.
Stockholm stad erbjuder också allt från Gröna Lund, Skansen, Ericsson Globe, kultur och historia i Gamla Stan eller shopping precis utanför husknuten. Vi hjälper er gärna med era önskemål för att skapa ett givande möte eller kick off.

Centralt läge
10 minuters promenad eller ett par hållplatser med tunnelbanan tar gästerna från Centralstationen till Elite Hotel Stockholm Plaza. Utmärkt placerat på Birger Jarlsgatan 29 i centrala Stockholm, är hotellet lättillgängligt för alla företag. Fjärrtåg går till Centralstationen och med bil är det enkelt att navigera sig fram till dörren.

Väl på plats har ni nära till allt som huvudstaden kan erbjuda!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 143
Antal bäddar 230
Största lokal 50
Max restaurang 80
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Birger Jarlsgatan 29, 111 45
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Hotel Stockholm Plaza
Faciliteter på Elite Hotel Stockholm Plaza

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Hotel Stockholm Plaza kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Hotel Stockholm Plaza
HOTELLRUM 143
MAX ANTAL BÄDDAR 230
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 50