KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Palace Hotel

Stockholm, Stockholms län
På slutet av 50-talet tyckte man att det behövdes mer utrymme för fordonsentusiaster som besökte huvudstaden och byggde helt resolut Elite Palace Hotell vid St Eriksplan i Stockholm. En konferens här rattar med all säkerhet i rätt riktning utan stoppskyltar, för idag står ett stilfullt cityhotell med stor kunskap som gärna visar vägen mot bästa förutsättningar för inspirerande möten. Redan vid första steget in välkomnar en riktigt varm och trivsam lobby samt en ny och modern lobbybar, som sen tar er vidare till både konferensavdelningen och hotellets restauranger.

Logi
Ifall konferensen kräver övernattning finns det vilostopp utmed vägen här. 284rum med plats för 378 gäster står redo i trivsam inredning med den där lite lyxiga hotellkänslan för en skön nattvistelse. Alla standardbekvämligheter finns tillgängliga, inklusive trådlös internetuppkoppling. I rummet finner man en ljuvlig oas där jäkt, jobb och jagande måsten får stanna utanför en tät dörr: här slappnar man av och laddar upp inför nästa kraftansträngning som väntar.

Lokaler
Precis som det ska vara på ett modernt hotell i city har Elite Palace Hotel hög standard i sina möteslokaler. 12 konferensrum totalt kan ge säte åt max 150 deltagare i den största, och här trängs man inte utan har gott om plats för deltagare och rekvisita eller annat hjälpmaterial. Mötet får en funktionell bakgrund med rymliga lokaler som döpts i ursvensk anda: Tor, Frej och Hälsingesalen är bara några.

Avskild konferens
På Elite Palace Hotel finns möjlighet att boka ett eget våningslpan som är helt separerat från hotellet och andra gäster.

Mat & dryck
Dags för lunch- eller middagspaus? 2 restauranger med olika karaktär ger ett knepigt val för måltiden. I restaurangen Taabla får 180 personer plats för konferensmaten för påfyllning av energidepåerna vid frukost och lunch. Vill man dinera eller ta en drink i charmig brittisk pubmiljö finns The Bishops Arms som omfamnar gästerna i gemytlig brittisk atmosfär med stort urval av whiskey och öl.

Aktiviteter
Här är man självklart mitt i Stockholms stadspuls och kan enkelt höja sin egen hjärtfrekvens med shopping, kultur och annat spännande som står till buds. Vill man hellre stanna på hotellet finns det ett stort och smakfullt inrett spa med gym - VANA SPA. smakprovningar, mataktiviteter, och andra trevliga upptåg att ta del av.

Läge
Det är så lätt att ta sig hit med St Eriksplan tunnelbanestation ynka 5 minuter bort samt Stockholm/Odenplan citybana och flygbussen till/från Arlanda just över tröskeln. Arlanda själv ligger 38 km bort och kommer man till Bromma med flyget är det bara 8 km att ta sig till Elite Palace Hotel.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 284
Största lokal 150
Max restaurang 180
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
S:t Eriksgatan 115, 10031 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Palace Hotel
Faciliteter på Elite Palace Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Palace Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   



SNABBFAKTA Elite Palace Hotel
HOTELLRUM 284
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE