KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Park Avenue

Göteborg, Västra Götalands län
Elite Park Avenue är ett av Göteborgs mest välkända konferenshotell. Hotellet har ett centralt läge på Avenyn vid Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet. Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg nås med en kort promenad. Direkt utanför dörren på Avenyn väntar ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.

Logi
Elite Park Avenue erbjuder 326 bekväma hotellrum med ett visst antal tillgänglighetsanpassade rum. Logirum med lugn, harmoni och med en diskret inredning i bruna och beiga färger. Flera rum har en härlig utsikt. Alla rum har skrivbord, garderob, minibar och värdedeponeringsfack.
Det finns allt från standard enkel- och dubbelrum till deluxrum och sviter för en minnesvärd upplevelse.

Lokaler
Med flexibla lokaler för upp till 700 personer är Elite Park Avenue Hotel en utav Göteborgs största konferenshotell och den ultimata mötesplatsen.
De erbjuder totalt 24 lokaler i varierande storlek, allt anpassat alltifrån den mindre gruppen till stora event. Alla konferenslokaler är samlade runt en mingelyta som man ser direkt ifrån lobbyn. Vid stora event passar det utmärkt att registrera stora sällskap där. Direkt utanför lokalerna serveras även konferensfikat.

Elites läge mitt på Avenyn är perfekt och de har lång erfarenhet av allt inom möten både internationella och nationella kongresser, mässor, event och mässor. Här erbjuds en inspirerande mötesmiljö, konferenslobby och ett team av rådgivare som bidrar till en minnesvärd och personlig upplevelse. Samtliga lokaler har dagsljus och är utrustade med modern teknik, wifi, projektor, blädderblock, whiteboard, pennor och anteckningsmaterial.

Digitala möten
Elite Park Avenue har byggt upp en studio på 248 m2 som är tekniskt komplett om du vill genomföra ett bra digitalt event eller möte. Detta passar perfekt om ni vill sända live, ha ett hybridmöte eller kanske förinspela material.
Studion är bemannad med ljud- och ljustekniker. Studion kan också expanderas ytterligare och kan bli upp till 585 m2! Detta innebär en luftig miljö och gott om plats för deltagande gäster.

Mat & dryck
atPARK är en kulinarisk mötesplats för alla som vill äta en god lunch eller middag i en avslappnad och internationell atmosfär. Restaurangen är ett svenskinspirerat brasseri som drivs av Götaplatsgruppen med Stefan Karlsson i spetsen.
Vill ni sitta helt ostört så kan atPARK också erbjuda deras exklusiva chambre separée med plats för 10-25 personer.
Baren intill lobbyn är en naturlig mötesplats att träffas antingen för ett möte, afterwork och avkoppling med vänner. Här erebjuds dryck, snack och andra smårätter.

Gastropuben The Bishops Arms erbjuder en brittiskinspirerad atmosfär med mat och dryck, bland annat ett brett sortiment av öl och single malt whisky. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Aktiviteter
Elite Park Avenue samarbetar med professionella aktivitetsbolag som kan erbjuda en mängd aktiviteter i anslutning till er konferens. Det finns ett stort urval av såväl inom- och utomhusaktiviteter med olika syften som passar just er grupp. Ni kan också välja mellan olika typer av provningar som tex öl- vin- och whiskyprovningar. På Avenyn utanför finner ni Göteborgs nöjesscen, shopping och underhållning.
Hotellet erbjuder ett bra gym och en relaxavdelning med ång- och torrbastu och en mindre relaxpool. Det finns även möjlighet att boka olika behandlingar och massage. Vill ni upptäcka Göteborg så tipsar personalen på Elite er gärna.

Läge
Det centrala läget gör Elite Park Avenue till ett attraktivt val. Centralstationen nås på ca 7 minuter och vill ni ta åka till flygplatsen så finns det en hållplats precis utanför och flygbussen tar 20 minuter till Landvetter Flygplats. Svenska Mässan ligger endast en kort promenad bort. Parkering kan bokas i hotellets garage eller i P-hus i anslutning till hotellet.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 326
Antal bäddar 598
Största lokal 700
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kungsportsavenyn 36-38, 40015 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Park Avenue
Faciliteter på Elite Park Avenue

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Park Avenue kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Park Avenue
HOTELLRUM 326
MAX ANTAL BÄDDAR 598
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 700
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE