KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Park Avenue

Göteborg, Västra Götalands län
Elite Park Avenue är ett av Göteborgs mest välkända konferenshotell. Hotellet har ett centralt läge på Avenyn vid Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet. Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg nås med en kort promenad. På Avenyn utanför dörren väntar ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.

Logi
De 326 bekväma hotellrummen erbjuder lugn och harmoni med en diskret inredning i bruna och beiga färger. Många har en härlig utsikt. Alla rum har skrivbord, garderob, minibar och värdedeponeringsfack.

Lokaler
Med flexibla lokaler för upp till 700 personer är Elite Park Avenue Hotel den ultimata mötesplatsen i Göteborg. Läget på Avenyn är perfekt och vi har lång erfarenhet av internationella och nationella kongresser, föreningsmöten, mässor och event. Här erbjuds en inspirerande mötesmiljö, konferenslobby och ett team av professionella rådgivare som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse. Samtliga lokaler har dagsljus och är utrustade med modern teknik, wifi, projektor, blädderblock, whiteboard, pennor och anteckningsmaterial.

Konferens- och festlokalerna är samlade runt en inbjudande mingelyta som ni ser direkt från lobbyn. Det är lätt att hitta hit och här passar det utmärkt att registrera stora sällskap. Den är även här vi serverar våra uppskattade bufféer och konferensfikor.

Mat & dryck
atPARK är en kulinarisk mötesplats för alla som vill äta en god lunch eller middag i en avslappnad och internationell atmosfär. Baren intill lobbyn är en naturlig plats att träffas för möten, afterwork och avkoppling med vänner.

Gastropuben The Bishops Arms erbjuder en brittiskinspirerad atmosfär med mat och dryck, bland annat ett brett sortiment av öl och single malt whisky. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Aktiviteter
Elite Park Avenue samarbetar med professionella aktivitetsbolag som kan erbjuda en mängd aktiviteter i anslutning till er konferens. Det finns ett stort urval av såväl inom- och utomhusaktiviteter med olika syften som passar just er grupp. Vi kan också erbjuda olika typer av provningar som tex öl- vin- och whiskyprovningar.På Avenyn utanför finner ni Göteborgs nöjesscen, shopping och underhållning.

Hotellet erbjuder ett välutrustat gym och en relaxavdelning med torrbastu, ångbastu och en mindre relaxpool. Det finns även möjlighet att boka massage och ansiktsbehandlingar. Vi tipsar gärna om bra rutter för dig som vill jogga och upptäcka Göteborg.

Läge
Det centrala läget gör Elite Park Avenue till ett attraktivt val.Centralstationen nås på ca 7 minuter och flygbussen som tar 20 minuter från Landvetter Flygplats har hållplats utanför. Svenska Mässan ligger endast en kort promenad bort. Parkering kan bokas i hotellets garage eller i P-hus i anslutning till hotellet.

DIGITALA MÖTEN PÅ Elite Park Avenue

Elite Park Avenue har byggt upp en tekniskt komplett, nyckelfärdig studio mitt på Avenyn i Göteborg. Hotellet har även anpassat tre kostnadseffektiva paket för att du ska få en idé om vad som passar ditt behov. Oavsett om du vill sända ett program live, förinspela material för senare publicering eller vill hålla ett hybridmöte så har studion stor flexibilitet för alla ändamål.

Studiolokalen är 248 m2 och kan expanderas i ytterligare två moduler och bli totalt hela 585 m2 vilket ger gott om plats för deltagande gäster med luftig möblering.
Medarbetarna på Elite Park Avenue Hotel har lång erfarenhet av såväl internationella som nationella stora och små möten. I en inspirerande mötesmiljö träffar du hotellets professionella personal som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse. Fika, lunch och middag serveras från Elite Park Avenues
populära restaurang atPark.

Elite Hotels följer noga de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar. Renlighet och hygien är av högsta prioritet och utöver detta har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för våra konferensgäster och personal.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.34 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 326
Antal bäddar 598
Största lokal 700
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Kungsportsavenyn 36-38, 40015 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Park Avenue
Faciliteter på Elite Park Avenue

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Park Avenue kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferenshotell i Göteborg - Konferensanläggningar,se


Topp Elite Park Avenue