KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Park Hotel/Växjö Konserthus

Växjö, Kronobergs län
Elite Park Hotel/Växjö Konserthus – konferens mitt i Teaterparkens grönska

Strosa fram under trädkronornas skuggade grönområde i Teaterparken i Växjö, och snart öppnar sig träden upp för Elite Park Hotel med Växjö Konserthus intill. Ett samarbete med skinande resultat i en konferensanläggning med stor kapacitet och fyra stjärnor i hatten. Välkomna att göra förfrågan inför nästa möte!

Boende under konferensen
Som är kännetecken för Elite-kedjan är hotellets 76 rum inredda med Nordens vitaminrika ljus och svalkande färger som palett. 152 konferensgäster kan övernatta på Elite Park Hotel under mötesperioden.
Hotellet kan även erbjuda boende i eget hus för en grupp.

Att mötas i en musikalisk miljö
Själva mötet på Elite Park Hotel/Växjö Konserthus äger rum i något av anläggningens 21 lokaler, varav några ligger i Växjö Konserthus precis intill hotellet. Där finns den största lokalen, Christina Nilsson Salen, en storslagen sal med plats för 800 personer i biosittning. Fantastisk akustik och bekväma stolar gör detta till en perfekt plats för stora föreläsningar eller framträdanden. Karl Birger Blomdahl Salen har utrymme för 200 personer och övriga lokaler har varierande kapacitet i olika sittningar för att ackommodera för olika gruppstorlekar, från mindre styrelsemöten till större seminarier.

Måltiderna under mötet
Förnämligt döpta Teaterparken, Elite Park Hotels restaurang, bjuder in konferensdeltagarna till måltider i Skandinaviens tecken. Från råvara till färdig rätt, med kockarnas finess och matkärlek som bränsle, skapas här smakfulla och energirika menyer som belönar hårt arbetande kollegor under hela dagen och kvällen.

Lokalt belägna producenter får ofta prioritet när det gäller inköp, och i andra änden går avfall till produktion av biogas. Som om inte det vore nog så är köket på Elite Park Hotel KRAV-certifierat!

Konferensaktiviteter på Elite Park Hotel/Växjö Konserthus
Möjlighet till träning och avkoppling samt bastu ger en avslappnande avslutning på konferensdagen på Elite Park Hotel. För den som önskar mer upplevelser under mötet kan en spännande smakprovning bli ett trevligt inslag. Sill, vin, ost, eller champagne med mera finns att tillgå tillsammans med utbildade guider. Utanför hotellet ligger Växjö och Glasriket. Utforska tillsammans med företaget och känn den kreativa vindens friska fläkt!

Teaterparken
Elite Park Hotel/Växjö Konserthus ligger centralt och bra i Teaterparken i Växjö. Gångavstånd råder från centralstationen, så vart ifrån man än kommer leder den smidiga vägen hit.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 76
Antal bäddar 152
Största lokal 800
Max restaurang 800
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Västra Esplanaden 10-14, 35231 Växjö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Park Hotel/Växjö Konserthus
Faciliteter på Elite Park Hotel/Växjö Konserthus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Park Hotel/Växjö Konserthus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Park Hotel/Växjö Konserthus
HOTELLRUM 76
MAX ANTAL BÄDDAR 152
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 800
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE