KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 031-15 70 80
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Stadshotellet Karlstad

Karlstad, Värmlands län
English
ENGLISH

Centralt i Karlstad vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet som erbjuder en härlig hotellvistelse för affärsresenärer, konferensgäster och alla som vill uppleva Karlstad. Här bor du bara några steg från shopping och nöjen och om du åker tåg ligger hotellet sju minuter från Karlstad centralstation.

Känn dig som hemma i hotellets moderna och inbjudande rum. Här finns sköna sängar i rymliga rum med plats för både avkoppling och arbete. Hotellet har Vana Spa med Haman och tillhörande takterrass, Rooftop by Vana med uppvärmd pool och bar. Alla boende gäster har fri tillgång till Rooftop By Vana från september tom maj. Hotellet har dessutom ett gym med träningsmaskiner och en gemensam bastu. I anslutning till hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms som serverar klassiska pubrätter och erbjuder ett stort utbud av öl och whiskey.

Elite Stadshotellet erbjuder komplett service för konferenser, mingel och olika event. Vi har åtta moderna konferenslokaler och kapacitet för upp till 250 personer i vår största lokal.

Vi vågar påstå att Elite Stadshotellet i Karlstad är ett av Sveriges vackraste hotell och när det stod klart år 1870 gav det ett imponerande intryck som man fortfarande ser spår av. Byggnaden har renoverats i omgångar och varsamt restaurerats för att behålla dess orginaldetaljer, allt för att ge Elite Stadshotellet sin genuina karaktär och känsla. Hotellet är miljöcertifierat med den globala miljömärkningen Green Key.

Elite Stadshotellet har en ny tillbyggnad bredvid den befintliga byggnaden som rymmer 45 hotellrum, Vana Spa och Rooftop By Vana. Vana Spa har ett hamam, torr- och ångbastu, upplevelseduschar och en hydromassage pool. Hotellets takterrass, Rooftop by Vana, erbjuder en uppvärmd takpool och en takbar. Under bar himmel kan besökarna både njuta av en fantastisk utsikt över Klarälven, god mat och läskande dryck från baren.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
031-15 70 80
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 183
Antal bäddar 349
Största lokal 250
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kungsgatan 22, 65108 Karlstad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Stadshotellet Karlstad
Faciliteter på Elite Stadshotellet Karlstad

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Stadshotellet Karlstad kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Stadshotellet Karlstad
HOTELLRUM 183
MAX ANTAL BÄDDAR 349
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 250