KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Stora Hotellet Jönköping

Jönköping, Jönköpings län
English
ENGLISH

Elite Stora Hotellet Jönköping

Bo och konferera i kanske Jönköpings vackraste byggnad!

Elite Stora Hotellet Jönköping ligger centralt beläget med utsikt över Vätterns södra strand. Jönköpings gågata ligger ordagrant runt knuten och ger direkt närhet till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och har under åren som gått varsamt renoverats i fortsatt gustaviansk stil. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick bl.a. hotellets ståtliga spegelsal som är en av Skandinaviens vackraste festsalar. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig personligt omhändertagen.

Kombinera gärna din vistelse med en övernattning. De 167 hotellrum på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i vår restaurang eller i vår gastropub The Bishops Arms.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda en modern konferensavdelning för såväl det lilla mötet som för en stor konferensgrupp. Är det en större bankett så har vi vår underbart vackra spegelsal som kan ta upp emot 350 gäster. Vår kunniga personal kommer att med hög personlig service göra sitt yttersta för att Ert arrangemang kommer att bli en lyckad och minnesvärd upplevelse.

Våra lokaler är luftkonditionerade och modernt utrustade med flexibla whiteboard, projektordukar och blädderblock på skenor, pc- projektor, block och pennor, isvatten samt trådlös Internet access, . Vi tillhandahåller också talljud inkl. ett headset och en trådlös handmikrofon.
Enklare frukt finns alltid tillgängligt i vår konferenslobby.

l, högtalartelefon (avgift), Logitech kamera (avgift), högtalaranläggning (avgift). Har Ni andra önskemål ordnar vi givetvis detta.

I vår ljusa och trivsamma konferenslobby kommer ni att kunna ta er en bensträckare samt avnjuta ert kaffe med något gott till. Konferenslobbyn är dessutom lämpad till diverse utställningar och workshops. Möjlighet finns även att boka middag i vår Bankettsal Spegelsalen eller konferensmiddag i vår restaurang, och besök gärna vår pub The Bishop´s Arms.

Möjligheterna på Elite Stora Hotellet är många. Berätta för oss vad ni vill göra av er konferens, så försöker vi hitta lösningar som passar för just er. Förslag på aktiviteter: ölskola/provning alt. whiskyskola/provning på The Bishop´s Arms, curling, bowling, go-cart och mycket mer…

Welcome!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 135
Antal bäddar 200
Största lokal 400
Max restaurang 380
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hotellplan 3, 55112 Jönköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Stora Hotellet Jönköping
Faciliteter på Elite Stora Hotellet Jönköping

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Stora Hotellet Jönköping kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Stora Hotellet Jönköping
HOTELLRUM 135
MAX ANTAL BÄDDAR 200
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 400