KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Grand Hotel

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Grand Hôtel i Stockholm

Stockholms flaggskepp i hotellväg kan man tacka Régis Cadier för, som 1874 bestämde att Sverige behövde ett konkurrenskraftigt hotell i huvudstaden som svar på övriga Europas högkvalitativa marknad. Resten är historia, om än en brokig och händelserik sådan - ägarna har nämligen kommit och gått på rad (inte alltid av fri vilja: i Stockholms blodbad strök en och annan med, men nu är det stabilare på den fronten). Grand Hôtel har utvecklats i sin storslagenhet till yppersta världsklass!

Logi
Fånga ett ögonblicks avkopplande vila i något av hotellets rymliga sovrum där nattgästen får hämta nya krafter i elegant inredda rum med exklusiva färger i silver, svart och kungliga nyanser av blått som är smakfullt förenade i personliga interiörer. I dessa väl ombonade sovrum blir sömnen ett behaglig upplevelse i hemkänsla, fast med extra guldkant såklart!

Lokaler
Arbetet blir en angenäm upplevelse i någon av Grand Hôtels ståtliga konferenslokaler. Hela 18 mötesrum bjuder plats åt upp till 650 personer och den största (Vinterträdgården) sträcker sig över grandiosa 800 kvadratmeter. Lokaler finns att tillgå i 1700-tals- eller modern stil beroende vilken känsla man önskar ge konferensen.

Mat & dryck
Om inte det vore nog så eskorterar Grand Hôtel in sina gäster till en storslaget vacker matsal, där utsökta måltider serveras i underbar atmosfär. Ovan spänner sig ett välvt tak med pampiga motiv och praktfulla dekorationer, och gästerna sitter i ljuset av en magnifik kristallkrona. Till lunchen dansar dofter av svenska rätter graciöst fram i salen; smaker som lagas i enkla kombinationer men med fantastiskt resultat. Här väljer man själv vilken nivå på lyx man önskar bland en rad menyer.

Middagen sedan går i praktens tecken med enastående råvaror som har förmågan att överraska den mest kultiverade smakpaletten.

Aktiviteter
När mötet är avklarat behöver inte den där sköna konferenskänslan dö ut, utan man kan förlänga den med en rolig aktivitet som belöning för hårt arbete. Förtjusande smakprovningar av vin, champagne och whiskey, eller skön avslappning i den sagolika spaavdelningen som går i härlig skandinavisk stil – valet är stort. Dessutom dukar det geografiska läget fram en dignande buffé av nöjen signerat Stockholm stad.

Läge
Håll utkik efter en stolt och extraordinär byggnad utmed Strömkajen, och det är svårt att hamna fel. Med Gamla Stan och slottet på andra sidan kajen står Grand Hôtel redo att betjäna sina konferensgäster från första parkett.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 300
Antal bäddar 411
Största lokal 650
Max restaurang 600
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
S. Blasieholmshamnen 8, 10327 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Grand Hotel
Faciliteter på Grand Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Grand Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Grand Hotel
HOTELLRUM 300
MAX ANTAL BÄDDAR 411
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 650