KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Häringe Slott

Västerhaninge, Stockholms län
English
ENGLISH

Häringe Slott – storslagen konferens vid vattnet

Bara 25 minuter från Stockholm väntar Häringe Slott, en konferensanläggning för stordåd och framgång. Vikingarna såg platsens potential för över tusen år sedan, och efter det har bland annat kungliga fotsteg förskönat platsen i och med Gustav Vasas intresse för Häringe under 1500-talet. Glamorösa fester och dekadens så det förslår har skapat otaliga historier och skvaller innanför anläggningens väggar.

Att bo på slottet
Häringe Slott har 70 sovrum med kapacitet för 150 övernattande gäster. Samtliga rum ligger i flyglar runt slottet. Standardrummen är praktiskt inredda med sköna Hästenssängar och privata badrum med dusch och toalett. Det finns också deluxerum och sviter som är individuellt inredda efter karismatiska personligheter som har bott eller arbetat på slottet under åren.

Mötet på Häringe Slott
8 konferenslokaler och 7 grupprum, vissa med utgång mot trädgårdar och statyer, samtliga med högklassig teknik och stora förutsättningar för lyckade möten på Häringe Slott. Kreugerflygeln är allra störst med plats för 150 sittande gäster. Vita gardiner, rustika ljuskronor i taket samt härligt trägolv med möbleringsmöjligheter gör lokalen till en strålande förgrund för alla möten.

För möten i ungefär samma storlek finns Jenny (max 90 personer) och Electrolux (max 84 personer), och därtill har man Tage (30 pers) och Åke (48 max) som lite mindre alternativ.

Grandiosa måltider i Slottets restaurang
Gotiska eller Gyllene matsalen till middag? Eller någon av de andra tre som finns på slottet? Miljön är angenäm i vilken som - Varje måltid är mer eller mindre som en liten fest på sitt sätt! På sommaren är slottsterrasen lite extra lockande.

Upplev slottets dekadens och historia
Det finns mycket historia inom väggarna på Häringe. Kanske ta en närmare titt under en guidad visning? Ta en simtur i Sveriges första utomhuspool som byggdes på 30-talet, svettas ut stressen i Häringe Slotts skärgårdsbastu som ligger 500 meter från dörren, eller utmana kollegorna i en omgång bowling på den klassiska kägelbanan, även den från 30-talet.
Det finns hur som helst ingen anledning att ha tråkigt under en konferens här, så tala gärna med bokaren vid förfrågan för fler spännande alternativ!

Alla vägar bär till Häringe Slott
25 minuter bilfärd från Stockholm i Västerhaninge finner man Häringe Slott. Allra snabbast går det med helikopter, då bara 12 minuter. För en underbar start på konferensen kan man ta båten genom skärgården – ca 3 timmar får man räkna med från Nybrokajen! Bilande konferensgäster kan parkera utan kostnad vid anläggningen.

Svanenmärkt slott!
Häringe Slott är miljömedvetna och driver sin verksamhet enligt Svanens riktlinjer.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 70
Antal bäddar 150
Största lokal 150
Max restaurang 150
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
, 13791 Västerhaninge
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Häringe Slott
Faciliteter på Häringe Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Häringe Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Häringe Slott
HOTELLRUM 70
MAX ANTAL BÄDDAR 150
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150