KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hesselby Slott

Vällingby, Stockholms län
Hesselby Slott
På Hesselby Slott är det alltid nära till musiken som speglas i både inredning och atmosfär. Slottet ligger inbäddat i en vacker Slottspark nära Hesselby strand, endast 20 minuter från Stockholm City och har även Bromma flygplats runt knuten.
Slottet ägs delvis av artistlegenden Tomas Ledin och har inspirerats av ett flertal framstående svenska sångare. Mötet hamnar i strålkastarljuset och ackompanjeras av en kör av aktiviteter, måltider och nöje.

Logi
Slottet har tre logibyggnader med totalt 68 rum. I flyglarna finns bland annat 9 artistrum som designats tillsammans med svenska sångare som till exempel Roger Pontare, Pernilla Wahlgren, Thomas di Leva och Dregen.
Trubaduren ligger ett stenkast från huvudbyggnaden och består av 18 Queenrum och två sviter som har fått namn och inspiration av kända vissångare. Hotellrummen är inspirerade och namngivna efter artister som Eva Dahlgren, Ulf Lundell och Fred Åkerström med flera och har fått en modern, läcker och ombonad design.
I den tredje logibyggnaden Orkestern finner ni 26 nyrenoverade hotellrum alla med inspiration från musikaliska instrument. Hotellrummen är inspirerade av instrument så som elgitarren och saxofonen.

Lokaler
Välj att mötas på slottet, i den modernare konferensbyggnaden Spelmannen i antroposofisk byggnadsstil med välvda tak och ovanliga rumsformer eller i huvudbyggnaden Orangeriet.

På Hesselby Slott finns både små funktionella grupprum och stora konferenssalar och salonger. Det vill säga rum för både små och stora grupper,

Mat & dryck
Slå dig ner i vår restaurang och njut av mat som lagats från prima råvaror. Hesselby Slotts restaurang har en omtalad historia med många kända och nyskapande kockar och kunnig personal. Vi har med oss historien när vi serverar klassiska succérätter och nya kreationer. Välkommen!

Aktiviteter

MUSIC LOUNGE
VEM BLIR KVÄLLENS SING STAR?
Vare sig det är dags för ett företagsevent eller ett bröllop så är Hesselby Slotts Music Lounge ett perfekt ställe att släppa loss efter dagens aktiviteter. Music Lounge är ett skönt vardagsrum med möjlighet till egen bar och med två separata musikstudios där ni tävlar mot varandra.

Antal: 2 – 20 personer
Tid: Ca 2 timmar
Pris: Från 156 kr/person samt en startavgift 1 000 kr (exkl. moms)

LIVE MUSIC QUIZ
EN LÄTTSAM UNDERHÅLLNING OCH LEKFULL TÄVLING MED EN LEVANDE MUSIK QUIZ ARTIST!
Efter en intensiv givande konferens vill man både koppla av, prata med sina kollegor/ vänner och vara med om en lekfull musik-upplevelse. Era konferensdeltagare slår sig ned vid trevliga små sittgrupper småpratar och då kommer vår livs levande musikquiz artist till er – sjunger, ställer frågor – med allt från musik, spännande Hesselby slotts historia och om ni så önskar frågor om företaget eller er konferens.

LIRA IHOP MED KOLLEGORNA
FRÅN KONTORETS KNAPPRANDE KOLLEGOR TILL BANDSTJÄRNOR MED ROCKSTATUS!
WORKSHOP MED LASSE AXELSSON
Lasse Axelsson har under många år stärkt företag genom att få de anställda att trotsa sina rädslor och sjunga ut. Hela företag, från ledningsgruppen till golvpersonal, ska inse vad de kan prestera. I sången är det tillåtet att misslyckas, men man lär av misstagen och resultatet blir långt starkare än man kunde anat. Tillsammans lyckas man med uppdraget. Först övar Lasse med gruppen och ser till att ingen fegar ur. Innan han är klar ska de till sin egen förvåning kunna göra en låt riktigt bra.

DREJA ELLER MÅLA PÅ SKÅLAR I KRUKMAKERIET
Det går utmärkt att kombinera de två upplevelserna med varandra, t ex en grupp på 16 personer där man delar gruppen i två och båda grupperna både får dreja och måla på skålar.

Läge
Slottet ligger endast 20 minuter från Stockholm City och har även Bromma flygplats runt knuten. För den som flyger ligger Arlanda endast 40 minuter bort. Lätt att ta sig hit både med bil och kommunalt.

Övrigt
Slottet har kostnadsfri parkering för sina gäster.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 71
Antal bäddar 134
Största lokal 150
Max restaurang 140
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Maltesholmsvägen 1-3, 16215 Vällingby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hesselby Slott
Faciliteter på Hesselby Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hesselby Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hesselby Slott
HOTELLRUM 71
MAX ANTAL BÄDDAR 134
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Hesselby Slott