KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hjortviken Konferens

Hindås, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Hjortviken Konferens ligger i Hindås, mitt emellan Göteborg och Borås, omgiven av storslagen natur och med en sagolik sjöutsikt. Här möts du av ett genuint engagemang från allra första kontakten, med fullt fokus på att göra just ditt möte optimalt. Hotellet är bemannat dygnet runt och för att underlätta ytterligare, ingår fri transfer till och från Landvetter flygplats som ligger endast 10 km från hotellet.

Logi
Alla 90 rum är utrustade med bekväma sängar, TV, plats för att sitta och arbeta samt har helkaklade badrum. Självklart kan du också välja mellan olika kuddar och täcken. Under våren 2019 påbörjades renoveringar av hotellets samtliga rum.

Lokaler
På Hjortviken finns det gott om plats att mötas. Utöver 10 konferenslokaler - alla med sjöutsikt - där den största har plats för 100 personer finns det 13 grupprum och flera soffgrupper för mer informella möten. Mötesrummen är harmoniska och fullt utrustade som ett Komboxrum med dagens och morgondagens teknik – allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet. Wifi finns att tillgå fritt på hela anläggningen.


Mat & dryck
Matsalen har plats för 130 gäster och har en fantastisk utsikt ut över Västra Nedsjön. Här serveras fika med bröd och hembakade kakor, en generös lunchbuffé samt trerätters konferensmiddag. Råvarorna är valda med omsorg och menyerna varierade från husmanskost till mer exotiska rätter - alla lika vällagade och välsmakande. Om vädret tillåter kan ni med fördel njuta av mat och dryck på den stora terrassen. Önskar ni fortsätta kvällen efter middagen, är ni varmt välkomna in i vår mysiga bar som ligger i anslutning till matsalen.

Aktiviteter
Har ni tid över till annat, har vi flertal aktiviteter att erbjuda er. Med många samarbetspartners hittar vi det som passar just er och era önskemål. Om man bara vill smälta dagens intryck i lugn och ro, finns relaxavdelningen med bastu och ett varmbad koppla av i.

Läge
Läget är optimalt; nära men ändå långt från storstadens stress och allt som tar fokus från själva mötet. Goda allmänna kommunikationer och dessutom fri transfer till och från Landvetter flygplats och Hindås station gör det enkelt att ta sig både hit och tillbaka.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 90
Antal bäddar 117
Största lokal 100
Max restaurang 130
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hotellvägen 1, 43805 Hindås
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hjortviken Konferens
Faciliteter på Hjortviken Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hjortviken Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hjortviken Konferens
HOTELLRUM 90
MAX ANTAL BÄDDAR 117
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100