KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Högbo Brukshotell

Sandviken, Gävleborgs län
Letar ni efter en komplett konferensanläggning som erbjuder både trevliga konferensmöjligheter för möten av alla storlekar och aktiviteter för alla smaker så har ni kommit rätt! Högbo Brukshotell befinner sig mitt bland Gästriklandsskogen i en storslagen miljö, samtidigt som det bara ligger två timmar ifrån Stockholm. Här frodas idéer, aktiveras kroppen och lugnas själen, något som ger de bästa av förutsättningar för en bra konferens.

Hotellet erbjuder många konferenslokaler, där Bergmästaren är störst och rymmer 200 personer. Det finns även många mindre lokaler där ni kan hålla presentationer eller seminarier för mindre grupper i en mer familjär miljö. Kombinera er konferens med teamstärkande aktiviteter för att ta er konferens till nya höjder, för när det kommer till aktiviteter så är vi specialister! Högbo Brukshotell har ett stort antal aktiviteter inom både sport och hantverk. Vare sig ni söker spänning eller avkoppling så har vi garanterat något för er. Testa exempelvis paddling, mountainbike eller smide.

Vare sig ni är på dagskonferens eller planerar att övernatta får ni givetvis även goda måltider tillverkade på lokalproducerade råvaror. I vår restaurang får du avnjuta kreativa och läckra måltider i en mängd unika miljöer. Upplev en måltid i Logen, Ladan, Växthuset, i en träkåta eller mitt ute i skogen beroende på era önskemål. Restaurangen har erhållit flera utmärkelser av exempelvis White Guide och utsetts till Nordens mest hållbara hotellrestaurang av 360 Eat Guide. Restaurangen har ett stort hållbarhetsfokus där färska närodlade råvaror är en viktig del av processen. Genom ekologiska växthus, grönsaksland och betesmarker för våra djur skapades Made in Högbo – ett initiativ för att hylla det närproducerade. Trädgårdarna, bageriet, ysteriet, hagarna, charkuteriet och människorna utgör tillsammans vårt kretslopp, och du är inbjuden att uppleva det!

Varmt välkommen att konferera hos oss på Högbo Brukshotell – en plats för aktiva livsnjutare.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 109
Antal bäddar 232
Största lokal 200
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hans Hiertas väg 5, 81192 Sandviken
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Högbo Brukshotell
Faciliteter på Högbo Brukshotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Högbo Brukshotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Högbo Brukshotell
HOTELLRUM 109
MAX ANTAL BÄDDAR 232
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE