KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel J Nacka Strand

Nacka strand, Stockholms län
English
ENGLISH

De världsberömda J-båtarna har fått ge namn åt den här konferensanläggningen, som hissade segel första gången vid millennieskiftet. En ny, modern, och fräsch anläggning med maritimt som huvudledord med havsinspirerade möteslokaler för en exklusiv Newport-känsla. Greppa tag i rodret inför konferensen och förlägg mötet på Hotel J vid Nacka strand, för här lägger man an vid bryggan i slutet av konferensen med flaggan i högsta topp.

Logi
När natten sedan knackar på tillåts man somna in till havets brus och, i de flesta rum, släppa in en frisk havsbris genom balkongdörren som lugnar nerver och bäddar för skön sömn. Det nautiska tema som präglar hela Hotel J svallar vidare i logirummen där man går fullt ut i inredningen med utvald bäddning med kvalitets tyger, genuina detaljer och färgkombinationer samt skönt ljusinsläpp för en trivsam vistelse. 158 rum och 316 bäddar med minst 22 kvadratmeter i minsta rum.

Lokaler
Sju är traditionellt ett lyckonummer, och visst bådar det gott för mötet! På Hotel J finns nämligen just 7 våningar i tornet från 1800-talet med 14 lokaler som självfallet är utrustade med all modern mötesteknik som man kan behöva. Snygga namn som Röda Rummet, Newport och Svensson Junior ger rejält med historisk känsla med tidsenlig inredning och dekor. Max 90 deltagare går in i största lokal, och samtliga mötesrum kan möbleras om till full belåtenhet.

Mat & dryck
Havet simmar ända in i restaurangen och dukar upp sig i rätter med mycket smak av oceanen och skärgården. Menyn går helt i linje med interiören på Hotel J och skapar en komplett helhet. Dessa läckerheter från under ytan samsas med mer välkända svenska landrätter för den som känner sig lite torr om fötterna.

Aktiviteter
Det är inte bara maten som fått dra fördel av havets härliga möjligheter. Även aktivitetsutbudet stegar fram i fören med segel- och motorbåtar för en oförglömlig upplevelse. Njuta Spa viskar in gästerna till en avkopplande upplevelse med olika behandlingar för extra belöning och därtill finns golf och fri träning på lokalt gym för den som vill röra på sig under konferensen. För deltagarna med gröna fingrar, eller som önskar öka halten av klorofyll i desamma, kan man prova på att binda blommor och skapa kreativa buketter i sprakande färger. Bastu och matlagningsaktiviteter och provningar – det finns bevisligen mängder av nöjen och förströelser!

Läge
Fågelvägen är möjligtvis något kortare, men som fisken simmar når man Hotel J på en kvart. Båten tar man från Nybrokajen eller Slussen. Med sitt underbara läge finns det inte mycket mer att önska i omgivningar och skönhet.

Övrigt
Svanen gillar Hotel J, så här får mötet ett miljövänligt omfång med certifieringen som garanterar noggrant miljöarbete från anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 158
Antal bäddar 316
Största lokal 160
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ellensviksvägen 1, 13128 Nacka strand
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel J Nacka Strand
Faciliteter på Hotel J Nacka Strand

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel J Nacka Strand kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel J Nacka Strand
HOTELLRUM 158
MAX ANTAL BÄDDAR 316
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 160