KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Klockargården Hotell

Tällberg, Dalarnas län
English
ENGLISH

Dalakonferens på Hotell Klockargården - Tällberg

Bagarstuga, hantverkargård, tradition, framtid och nutid är kännetecken för Klockargården Hotell. Gamla tiders charm i genuin miljö omvälver en konferens här och låter mötespunkterna rida vidare på dalahästryggen mot framtida medgångar. Med händernas skapande kraft som inspiration som följer med in deltagarna till mötet, får man en extra medkraft, en skuff i rätt riktning mot magiska lösningar.

Boende
Enkla färgkartor och ren design präglar inredningen på Klockargården Hotell. Smårutigt à la picknickkorgsduk och ljusa träinslag utgör byggstenarna för ombonade och omtänksamma sovrum. I Carl Larsson-sviten har man tagit den populäre konstnärens stil och skapat en exklusiv sovmiljö om 48 kvadrat.

42 rum och 84 bäddar finns på anläggningen.

Valet är fritt!
11 mötesutrymmen totalt (inklusive avdelade lokaler) finns på Klockargården Hotell. Med plats för 357 deltagare i största Kultursalongen, en elegant lokal med modern mötesteknik för de flesta behov. Denna lokal är Tällbergs största! Den är även delbar i tre mindre lokaler. En riktig konferenspärla med hög flexibilitet.

Vid behov finns även möjlighet till att sätta upp en Tältsalong på området som eventlokal. Här får upp till 500 personer plats och eftersom lokalen är tillfällig är den en kameleont för olika behov!

I köket på Klockargården
En måltid är sällan den andra lik på Klockargården Hotell, för här gillar man variation! Nöjes-, dalhalla- eller teatermeny är bara ett fåtal förslag på vad kockarna kokar ihop till sina gäster. Gemensamt har de i alla fall att smakerna är ljuvliga, dofterna likaså, och uppläggen tillåter en fest för alla smaker. Smaklig måltid!

Nya upplevelser under konferensen
Dalarna är rikt på kultur, historia, vacker natur och härliga invånare. En konferens här kan du fylla med mycket. När mötet är avslutat, ta en tur i omgivningarna, prova lakrits, bada i vedeldad tunna, strosa omkring i hantverkets beundransvärda universum med dalahästar och torrtova, eller skäm bort kroppen med en SPA-behandling på vårs systerhotell First Hotel Tällberg. Temamiddagar gör sig speciellt bra här i Klockargårdens gemyt, eller ett spännande mordmysterium som löses lagom till desserten.

Klockrent läge
Tällberg och Dalarna är utmärkt för konferenser med sin andetagande natur och mysiga miljö. 27 mil från Stockholm, 21 mil från Uppsala och Örebro, och 19 mil från Västerås.

Klockargården är ett säkert val
Kostnadsfri parkering samt säkerhetscertifierad.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 42
Antal bäddar 84
Största lokal 300
Max restaurang 320
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Siljansvägen 456, 79370 Tällberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Klockargården Hotell
Faciliteter på Klockargården Hotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Klockargården Hotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Klockargården Hotell
HOTELLRUM 42
MAX ANTAL BÄDDAR 84
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 300