KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Jönköping
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Jönköping

English
ENGLISH

Boka konferens i Jönköping

FÖRFRÅGAN

Mer information om vår bokningstjänst, klicka här


Konferens Jönköping – rekommenderade konferenshotell

Jönköpings geografiska läge i gör staden perfekt för möten där gruppen samlas ”i mitten”. Kommer deltagarna från olika håll, exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö är konferens i Jönköping ett effektivt val – oavsett var ifrån man kommer blir resan ungefär lika lång.

Staden erbjuder ett flertal hotell med konferensmöjligheter för grupper av varierande storlek.

Profilhotels Hotel Savoy är ett av de mer centrala hotellen. Hotellet är inrymt i en vacker byggnad på Brunnsgatan, vilket betyder verkligt centralt läge.

Elite Stora Hotellet Jönköping ligger på Hamnplan med utsikt över vattnet. Här finns 135 logirum och konferensrum för grupper om upp till 120 deltagare.

Ett mycket trevligt alternativ, med utmärkt läge i staden, är Best Western Plus John Bauer Hotel - ett stiligt boutiquehotell med plats för konferenser för upp till 70 deltagare.

I Jönköping ligger den stora kongressanläggningen Elmia Kongress & Konsert som erbjuder fina lokaler för event med upp till 3 000 deltagare.

I pittoreska Gränna ligger Grenna Hotell som erbjuder en ombonad konferensmiljö för den lite mindre gruppen. Grenna Hotell får kontinuerligt toppbetyg av våra kund er!

Håller vi oss kvar i norra Småland hittar vi, bara ett "stenkast" från Gränna, närmare bestämt i Örserum, den trevliga anläggningen Smålandsgården, idylliskt inbäddad grönska, invid sjön Ören.

Inom några mils avstånd finns trevliga konferensanläggningar i lantligt läge, exempelvis Hooks Herrgård och Wiredaholm.

I Mullsjö ett par mil nordväst om Jönköping, erbjuder Hotel Mullsjö en behaglig, naturnära mötesplats.

I Jönköping finns ett gott utbud av restauranger, shopping och kulturbegivenheter – en perfekt stad för konferens!

Central konferensbokning för alla hotell och konferensanläggningar i och nära Jönköping - jämför priserna på de bästa konferenshotellen

Kostnadsfri bokningshjälp med kostnadsjämförelser och rekommendationer - välkommen att ringa oss på 08-583 610 60 eller maila till Bokning@Konturkonferens.se
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se