KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Körunda Hotell

Ösmo, Stockholms län
English
ENGLISH

Körunda Hotell

Välkommen hem till oss på Körunda! Mitt i naturen mellan sjö och skog ligger Körunda i en modern anläggning med skön ”hemma hos”-känsla och ett personligt bemötande.

Konferens, hotell, relax eller weekend – hos oss finns 51 hotellrum och 10 konferenslokaler. Alla våra hotellrum kan användas som enkel- eller dubbelrum, så grupper mellan 51 och 102 personer kan alltså ha hela hotellet exklusivt för sig själva. På Körunda har du allt i samma hus och endast minuten bort mellan hotellrum, konferensrum, restaurang, bar och relaxlounge. Enkelt och smidigt. Vi bjuder på buss t/r Stockholm-Körunda för grupper över 20 personer.

Stig in genom den ljusa lobbyn och känn dig som hemma. Knyt skorna och ge dig ut på golfbanan eller i terrängen runt sjön Muskan. Koppla av, glid ner i bubbelpoolen och njut av ångbastun. Ta fördrinken vid bubbelbaren på solsidans terrass innan middagen serveras.

Möten mellan människor är vår passion! Oavsett om det är med konferensgänget eller med familj och vänner vill vi skapa minnen som varar. Genom konferensaktiviteter och event satsar vi på unika upplevelser

Logi
Här sluter man ögonen i något av de läckra 51 hotellrummen som går i klassisk nordisk stil med högsta komfort. Arbetet får stanna utanför dörren och inne i rummet härskar istället ett rogivande lugn som gör nattsömnen till angenäma timmar. Alla rum går som enkel- eller dubbelrum och har antingen sjö- eller skogsutsikt och de som ligger på bottenvåningen har en egen altanutgång.

Lokaler
Det spelar ingen roll om ni är 2 eller 110 personer. På Körunda välkomnar man alla sorts grupper med olika behov. 5 större lokaler och 5 grupprum ger plats åt det lilla och det stora mötet utan problem. Här möts man i rymliga lokaler med ljusinläpp för en frisk och trivsam miljö som ger goda förutsättningar för produktiva möten. I hela anläggningen finns det gott om allmänna sittutrymmen för mindre möten eller grupparbeten.


Mat & dryck
Restaurangen eller solsidans terrass med bubbelbar – här finns flera utsökta alternativ när det är dags att ladda upp med ny energi. Med inspiration från all världens hörn bygger Körundas kunniga kök menyer av säsongens bästa råvaror. Till lunch dukas en härlig lunchbuffé upp tillsammans med ett dignande salladsbord. Till kvällen maxas smaklökarna med en välkomponerad 3-rätters supé.

I baren häller man upp spännande cocktails och fina bryggda drycker från närområdet. Här sjunker man ner i fåtöljerna med kollegorna för en stunds avkoppling efter en intensiv konferensdag.

Aktiviteter
En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura. Oavsett antal deltagare och längd på er konferens rekommenderar vi att ni planerar en konferensaktivitet. .

Att boosta sina kollegor i hälsans tecken är ett alltmer vanligt konferensinslag. Det går bra att träna på egen hand på utegymmet eller på 9 kilometer långa motionsspåret som slingrar sig runt sjön Muskan. Eller låna yogamattor och gör mjuka yogaövningar på det nybyggda trädäcket nere vid vattnet. Vi har även cyklar att låna, boule, kubb, dart, pingis och styltor. Boka in en match mot kollegorna i padel eller glid ut på sjön på en SUP.
Sist, men absolut inte minst, kan man ta med upp till 20 kollegor ned till vedeldade bastun vid vattnet för avkoppling i dess renaste form. Här blickar man ut över en panoramavy över Muskan eller njuter av solen på flottdelen utanför. Perfekt som härlig avslutning på en effektiv konferens!

Läge
30 minuter från Stockholm i grönskade omgivningar – med andra ord ett utmärkt val för företag som önskar något nära till staden men ändå vill undgå asfalt och trafik. Endast 12 minuter från Nynäshamn.
VI BJUDER PÅ TRANSPORT FRÅN T-CENTRALEN FÖR GRUPPER ÖVER 20 PERSONER.

Övrigt
Svanenmärkning ser till att driften på Körunda tar hänsyn till miljön och skonar djur och natur. Man har utvecklat olika temaupplägg till konferensen och bland dem finns Gröna Möten – där mötet går i harmoni med omvärlden.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 51
Antal bäddar 102
Största lokal 120
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Körunda 31, 14891 Ösmo
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Körunda Hotell
Faciliteter på Körunda Hotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Körunda Hotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Körunda Hotell
HOTELLRUM 51
MAX ANTAL BÄDDAR 102
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120