KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Lejondals Slott

Bro, Stockholms län
English
ENGLISH

A Class Of Its Own...
Sagoslottet Lejondals Slott är beläget vid Lejondalssjön i Bro, norr om Stockholm. Med inspiration av det bästa från England en hel destination utvecklats av olika upplevelser för konferens, weekends och bröllop.

Upplev The Manor House Spa - en grön oas med en varm pool, bastu och utsikt över sjön. I baren serveras GT och brittisk champagne. Varje morgon dukas en Full English Breakfast upp och på utvalda helger serveras ett Afternoon Tea som är värt en omväg.

Logi
Att stanna på Lejondals Slott över natten är något du ska unna dig om besöker dem. Alla rum har inretts med en unik och subtil stil för att ge det mesta till slottsgästerna.
Utvalda detaljer med känsla gör att inget rum är det andra likt så kommer du ofta till Lejondals Slott kan det hända att du får en alldeles egen favorit. Flera av deras rum har altan eller balkong med vacker utsikt över Lejondalssjön och övriga ligger bara några få steg från slottsparken.

Lokaler
Stora, små, runda, fyrkantiga. Här hittar du konferenslokaler i alla dess former. Vissa på slottet, i de olika tornen och salongerna, andra i det anslutande Manor House. Anpassa dina kriterier utifrån den typ av konferens du anordnar. Är ert möte i kategorin stor finns det plats för 110 personer i samma konferensrum och är den av mer intim karaktär finns flera mindre rum att erbjuda. Har du några särskilda önskemål hjälper personalen på slottet gärna till.

Mat & dryck
Här gillar de mat och dryck! På Lejondals Slott förenas smaker och miljö för att skapa en oförglömlig gastronomisk upplevelse.

Slottets köksmästare har arbetat fram en hållbar meny baserad på lokala råvaror och restaurangchefen har valt ut spännande viner från små och stora vinmakare runt om i världen. Slå er er ner till bords och låt maten, drycken och miljön få tiden att stanna en stund.

Aktiviteter
Att kombinera konferensen med en aktivitet är ett oslagbart sätt för teambuilding. Ni lär känna varandra bättre och upptäcker nya sidor, vilket kommer stärka teamkänslan.

Det finns även aktiviteter här på plats som inte behöver förbokas så som boule, krocket, brännboll, tipspromenader eller varför inte ta ett kvällsdopp eller om säsongen är rätt, doppa er i isvaken?


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 101
Antal bäddar 123
Största lokal 110
Max restaurang 110
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Lejondals Allé 6, 19734 Bro
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Lejondals Slott
Faciliteter på Lejondals Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Lejondals Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Lejondals Slott
HOTELLRUM 101
MAX ANTAL BÄDDAR 123
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 110