KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Lejondals Slott

Bro, Stockholms län
English
ENGLISH

Det vilar något magiskt över Lejondals Slott och markerna runt omkring. Kanske flyter det i den storslagna Lejondalssjön som ligger intill, eller är det helt enkelt det sagolika slottet som ger området den där speciella känslan som blir påtaglig från första stund? Här konfererar man i praktfull artonhundratalsmiljö med ursprung från 1892, då arkitekten Isak Gustaf Classons vision äntligen stod klar. Idag är det en konferensanläggning för kreativa och produktiva möten, mitt i genuin slottsmiljö.

Logi
På Lejondal bor man i den vackra Slottsparken där man säkerligen vaknar pigg och utvilad i någon av de fyra logibyggnaderna. Från den lite enklare Gästbyn bjuder de även in till härlig herrgårdskänsla i Gula Villan och till sist Filippa och Lejondals Herrgård med välgörande faciliteter som relax, bubbelbad, avkopplande bastu och träningsmöjligheter. Vilken man än får turen att sova i kan man räkna med hög komfort och utmärkta bekvämligheter såsom radio, telefon och dusch med mera.

Lokaler
Här vill man inspirera till framgångsrika möten och det blir tydligt i konferensdelen på Lejondals Slott. Det finns all utrustning man behöver och trådlös internetuppkoppling finns tillgängligt på hela området. 7 lokaler ger utmärkta möjligheter för 12-110 personer att sammanstråla i spatiösa rum med ljuset flödande in från fönster som vetter ut mot den vackra parken. För det mindre mötet står 9 trevligt inredda grupprum till buds.

Lejondals Herrgård
På Lejondals Herrgård har du möjlighet att bjuda in till konferens i största avskildhet. Hela herrgården står till dig och dina gästers förfogande. Allt Ni behöver för en lyckad konferens finns under ett och samma tak. Här finns det nio delux rum och tre lokaler samt en egen härlig relaxavdelning.

Mat & dryck
Maten på Lejondals Slott blir något att minnas och tala om även efter konferensens slut. Kockarna har tilldelats en rad strålande priser för sina högkvalitativa rätter med smaker från skog och mark. Avnjut underbara smaker med ett sprudlande glas för här väntar inte mindre än 200 viner i alla prisklasser och sorter och kunniga sommelierer hjälper mer än gärna till att välja ut ett passande till varje måltid. Njut av hembakat bröd direkt från ugnen och känn hur sagornas värld sluter sig runt hela upplevelsen även i matsalen.

Aktiviteter
Naturen skänker stora möjligheter för aktiviteter till konferensen. Klyv den blanka vattenytan en tidig morgon för uppfriskande bad innan världen helt vaknat till liv eller fira framtida framgångar med middag där mötesdeltagarna själva får fånga kräftorna. Listan är lång och det erbjuds kreativ målning, sportig luftpistol, och avkopplande massage med mera till konferensen. Här kan man även såklart skapa speciallösningar som passar individuella önskemål.

Läge
För en avstressad konferens i lugn och ro är Lejondals Slott ett förträffligt val. Här råder naturens lugn och man möts i miljöer som stimulerar till kloka beslut. Om utsidan inger sagokänsla så fortsätter interiören i samma karaktär. Rika varma färger gör att slottet känns precis sådär mysigt och hemtrevligt som man tänker sig. Det nästan så man känner anden av de gamla svenska ätterna svepa genom salongerna.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 102
Antal bäddar 177
Största lokal 110
Max restaurang 84
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Lejondals Allé 6, 19734 Bro
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Lejondals Slott
Faciliteter på Lejondals Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Lejondals Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Lejondals Slott
HOTELLRUM 102
MAX ANTAL BÄDDAR 177
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 110