KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Mindset Konferens

Stockholm, Stockholms län
Konferens på Mindset i centrala Stockholm

Mitt i Stockholms hjärta, som en lugn oas i storstaden finns Mindset, ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation. På tionde våningen med utsikt över takåsar och skorstenar kan du konferera i fräscha konferenslokaler speciellt anpassade för utbildningar och möten.

Konferenslokaler
Vi kan erbjuda fyra stora konferenslokaler och ett flertalet mindre mötesrum. Höjden över staden bidrar till mycket ljusflöde som tillsammans med en stilren funktionell inredning skapar en kreativ miljö. De större konferenslokalerna är utrustade med projektor, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Till grupprummen finns möjlighet att hyra projektor vid behov. I direkt anslutning till lokalerna finns vår konferensservice.

Mat & dryck
Vi erbjuder flera olika måltidspaket för att matcha era energibehov och om ni önskar mer än en dagkonferens kan vi också hjälpa till med middagsbokningar och mingelarrangemang.

Logi
För våra kursdeltagare och konferensgästers räkning har vi slutit avtalsrabatter med ett flertal hotellkedjor. Kontakta oss för mer information.

Aktiviteter
På Mindset konfererar du mitt i huvudstaden och har gångavstånd till det mesta av Stockholms sevärdheter, muséer, nöjen och restauranger. Tack vare det centrala läget finns det oändligt med möjligheter, runt hörnet ligger bl.a. Drottninggatan, ett av Stockholms populäraste shoppingstråk.

Läge
Mäster Samuelsgatan ligger alldeles bakom Åhlénshuset, ett stenkast från centralstationen. Här finns goda kommunikationer med tunnelbana, bussar och spårvagn vilket gör det lätt att ta sig hit oavsett om man kommer från innerstaden eller utanför stadskärnan.

Miljö
Mindset huserar i gamla PostSparbankens lokaler som färdigställdes 1938. I dag är fastigheten K-märkt och har genomgått en totalrenovering där man bevarat tidstypiska detaljer. Våningsplan tio, där Mindset finns idag, byggdes till vid renoveringen och stod klart för inflyttning i januari 2006. På entréplanet finns både gym och restaurang.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.22 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Största lokal 45
Max restaurang 0
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Mäster Samuelsgatan 60, 11121 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Mindset Konferens
Faciliteter på Mindset Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Mindset Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferenslokaler i City - Konferensanläggningar,se


Topp Mindset Konferens