KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Mossbylund

Abbekås, Skåne län
English
ENGLISH

Hotell Mossbylund - Konferens på Skånes sydkust

”En idyll,” säger gästerna. Det är svårt att säga emot. Med en till synes oändlig sandstrand som ramar in Hotell Mossbylund, denna anläggning vid havet i Skåne, hittar man här en mötesplats för den som önskar en personlig plats med goda förutsättningar för en fin sammankomst. När det är möjligt ger man egenrätt åt större grupper som då får regissera hela konferensen egenhanda i samklang med personalen som står till tjänst under hela vistelsen. Mysigt, charmigt och intimt – det är Hotell Mossbylund!

Logi
Tidigare gäster nämner trivsamheten som en positiv faktor hos Hotell Mossbylund. Att bo här är som att besöka en god vän och tillbringa natten i dennes boende, och det är hemtrevligt och bekant fastän det är ett hotell. De flesta rummen har antingen havsutsikt eller terrass varifrån solnedgången blir ett ståtligt skådespel på kvällskvisten. Totalt står 40 rum, eller 90 bäddar, redo att välkomna konferensgäster som önskar inkvartering för en eller flera nätter.

Lokaler
7 konferenssalar och 5 grupprum gör Hotell Mossbylund till en intim, personlig men samtidigt ytterst kapabel anläggning. Möbleringen är justerbar i samtliga rum och kan därför anpassas precis efter önskemål.

I Logen, Vagnsstallet, Båthuset, Salen, Biblioteket eller i Baggastallet konfererar företaget i lantlig och rustik omgivning, Här kan ni hålla både stora och små möten – från två upp till 120 personer.

Mat & dryck
I harmoni med säsongerna kokar köksmästare Stephen Radcliffe ihop menyer som väljer ut det allra läckraste att servera sina gäster. Stephen lever och andas för de skånska råvarorna och vill att gästerna skall känna av kvalitén av livet på landet, havet och skogen. Han vill att ögonen skall gnistra, näsan njuta och munnen smaka. I 2 matsalar kan man duka för 140 personer i festlokal och 120 i huvudrestaurangen som även kan brukas för mindre grupper som önskar enskildhet.
När vädret tillåter bjuder man ut gästerna i trädgården där grillen står och glöder.

Spa
I spaanläggningen kan du njuta av varma bad, både ute och inne, eller bara sitt i bastun och njuta av den fantastiska utsikten över böljande fält. Det finns också möjlighet att boka spabehandlingar av Mossbylunds duktiga spaterapeuter.

Aktiviteter
På Hotell Mossbylund finns alla möjligheter att engagera sig i nya upplevelser. Kör Jeep Wranglers i spännande offroadbana, susa fram i RIB-båtar på vattnet, slå ut på Abbekås golfbana med personlig coach eller agera snickare och färdigställ en egen stuga, eller finn tjusningen i graffittimålning tillsammans med kollegorna. I spa-avdelningen finns bastu och jacuzzi under stjärnorna, som gärna skänker ett ögonblicks avslappning efter dagens arbete. Närområdet lämpar sig också för sköna cykelturer eller promenader, där Abbekås hamn, 3 km bort, kan bli en gemytlig eftermiddag med mycket historia och saltstänkta samtal.

Läge
Just den geografiska placeringen är mycket uppskattad av gästerna. Lätt att ta sig till, med 45 minuter från både Malmö och Lund, och närheten till Sturup samt Köpenhamns flygplats via Öresundsbron gör Hotell Mossbylund till ett lämpligt val för alla företag som vill komma bort för en stund.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 52
Antal bäddar 112
Största lokal 120
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Mossbystrand, 27456 Abbekås
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Mossbylund
Faciliteter på Hotell Mossbylund

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Mossbylund kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Mossbylund
HOTELLRUM 52
MAX ANTAL BÄDDAR 112
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120