KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Konferensanläggningar.se - information om mer än 400 konferensanläggningar i Sverige

Konferensanläggningar.se ägs och drivs av Kontur Konferens AB. Ambitionen med sajten är att ge sammanfattande fakta och information om konferensanläggningar, i första hand i Sverige. Konferensanläggningarna som beskrivs på Konferensanläggningar.se baseras dels Kontur Konferens eget omdöme, dels våra kunders specifika omdömen efter att ha genomfört konferenser på respektive anläggning. Kunders omdömen sammanfattas även i Konferensindex som sammanfattar kunders betyg från Konturs utvärderingar.

Kontur Konferens AB ansvarar för all information på webbplatsen utom den som gäller för de enskilda anläggningar som presenteras.

Gällande all information, nyheter och erbjudanden om konferensanläggningarna, ansvarar respektive anläggning för att alla uppgifter är korrekta och Kontur Konferens AB kan således inte stå till svars för eventuella felaktigheter.

Kontur Konferens AB kontrollerar att den information som läggs ut av anläggningarna följer de etiska och moraliska regler som kan förväntas.

Maila gärna eventuella synpunkter på webbplatsen till bokning@konturkonferens.se.

För information om deltagande på Konferensanläggningar.se; avgifter, avtalsvillkor, praktiskt handhavande mm, välkommen att maila
Urban Deljerud på Kontur Konferens


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen

Tel 08-583 610 60
Fax 08 583 610 61
FÖRFRÅGAN