KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Örenäs Slott

Glumslöv, Skåne län
Örenäs Slott - En historisk mötesplats för moderna människor

En oas i vackra omgivningar precis i hjärtat vid den skånska kusten. Örenäs Slott är en storslagen och vardagsnära hotell- och konferensanläggning i unik slottsmiljö. Vi erbjuder också mysiga weekendpaket såsom träningshelger, golfpaket, Lyxpaket m.m. Örenäs Slott är beläget 1,5 mil söder om Helsingborg, direkt vid Öresund och med en magnifik utsikt över Ven.

Vårt ljusa, moderna konferenscenter är en stor kontrast till det historiska slottet från 1918. Vi har lagt stor vikt vid att anpassa vår miljö efter våra kunders behov och tillsammans med er skapar vi en oförglömlig konferens med det lilla extra.

På ca 1 500 kvadratmeter erbjuder vi 16 moderna och ljusa konferenslokaler varav en stor eventhall för upp till 400 personer. Eventhallen skapar fantastiska möjligheter för både privata sällskap samt för företag som planerar stora event. Möjligheterna är oändliga - här kan ni genomföra allt från stora bankettmiddagar med underhållning på den inbyggda scenen, till storslagna event så som bilutställningar.

I samband med konferensen avnjuter ni måltiderna i historisk miljö på slottet, rätter byggda från grunden, med råvaror från noggrant utvalda och lokala producenter. Vi hjälper gärna till med olika kringaktiviteter, med allt från det ”lilla enkla” till omfattande superupplevelser. Vi erbjuder även båtturer till Ven, RIB Båtsafari på Öresund, 5-kamp, curling och mycket mer. Sommartid finns pool, salta havsbad, boulebana och minigolf samt att vi även kan erbjuda bad i varma tunnor, bastu samt behandlingar året om.

Varmt välkomna till en unik plats i Skåne där ni får möjligheten att uppleva tre tidsperioder på en och samma gång. Njut av historiens vingslag i vårt anrika slott, konferera i vårt moderna konferenscenter och vila upp dig i våra renoverade hotellrum med anor från 70-talet.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 115
Antal bäddar 228
Största lokal 400
Max restaurang 320
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ålabodsvägen 193, 26163 Glumslöv
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Örenäs Slott
Faciliteter på Örenäs Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Örenäs Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Örenäs Slott
HOTELLRUM 115
MAX ANTAL BÄDDAR 228
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 400
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE