KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Öster Malma

Nyköping, Södermanlands län
English
ENGLISH

Öster Malma – konferenser bland vilt & tamt!

Ett litet slott i barockstil uppfördes i tidsenlig karolinsk stil på andra halvan av 1600-talet av mannen iklädd namnet Drakenhielm. Det ligger på en mindre höjd och kikar ut över Malmasjöns vattenyta. Då stod Drakenhielm kanske och såg ut över sina marker kring Öster Malma; Nu står de till buds för konferensgrupper som söker en anläggning med vilt i sinne - på plats på Öster Malma sitter nämligen även Svenska Jägarförbundet!

Boende under mötesperioden
Konferensanläggningen har två slags boende: vandrarhem och hotell. Bägge ligger i samma fina naturliga sörmlandsmiljö med skog och mark omkring sig. Skillnaden ligger i bekvämligheterna som finns tillgängliga – utmärkt för olika konferensbudgetar!

På hotellet finner man 33 rum och i vandrarhemmet är 35 mötesgäster välkomna att övernatta. Totalt 109 bäddar på Öster Malma!

Att samtala och att mötas i Sörmland
Mötet fortgår i Laggårn på ett plan. Här har man samlat samtliga konferenslokaler och restaurang. Marcus och Marianne tar 100 personer var i biosittning men går att kombinera för det stora mötet och i Redet välkomnar man gruppen på omkring 20 deltagare (biosittning). Lägg till 3 rum för runt 10 personer och där har man hela Öster Malmas konferenskapacitet. Utanför fönstret väntar skogen och naturen som levande konstverk – det ingår i alla lokalhyror!

Måltiderna under konferensen
Öster Malmas främst kort är maten. Kort och gott, här finns ingen anledning att vara annat än nöjd! Man tar sig gärna ut i skogen och jagar vilt som sedan styckas och tillagas på anläggningen till gästerna. Just detta är dragplåstret för många gäster – men man har även en vegetarisk meny för den som föredrar mat helt ifrån naturens välde.

Vilda till konferensen
När konferensgruppen vill bryta upp för en stunds avkoppling, fart, eller bara något icke-arbetsrelaterat finns fina möjligheter. Ta en tur i Wildlife Park bland älgar, mufflon, och hjortar! Passionen för viltkött speglas i aktivitetslistan med styckning och/eller tillagning av köttet och med tillverkning av korv. För en mindre djurisk tillställning kan gruppen prova på glasblåsning, lerduveskytte, eller kanske ett friskt dopp i Malmasjön.

Avstånd till Öster Malma
Omgivningen på Öster Malma i Sörmland är av en sådan där fantastisk art som har skog, sjö, och vida slätter på en gång! En konferens på här är mer än vilda djur – på riktigt! Sköna vyer och härligt lugn råder över området i Sörmlands vackra landskap.

Drygt 9 mil från Stockholm, knappt 3 mil från Nyköping, och under 2 mil från Gnesta – hit reser man utan problem. Väl på plats finns allting man behöver för en konferens!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 45
Antal bäddar 95
Största lokal 200
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Öster Malma, 61191 Nyköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Öster Malma
Faciliteter på Öster Malma

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Öster Malma kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Öster Malma
HOTELLRUM 45
MAX ANTAL BÄDDAR 95
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200