KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Quality Hotel Friends

Solna, Stockholms län
English
ENGLISH

Quality Hotel Friends – vardagsrummet i världsklass!

Quality Hotel Friends satsar på vänliga möten. Med Friends arena i anslutning till hotellet, och Mall of Scandinavia, har man kapacitet för event med upp till 1800 deltagare! Samtidigt är detta mötenas vardagsrum där små som stora sammanslutningar får tillfällig hemmaplan under konferensen.

Att bo under Solnakonferensen
Var ska då alla dessa konferensdeltagare bo? På Quality Hotel Friends har man 650 rum, blandat enkel, dubbel och familjerum. Hotellrummen är inredda med mjukhet och rofylldhet och naturnära färgkartor. I det höga tornet hittar du härligt cirkelformade fönster som ger en bred vy över Solnaområdet och bringar in en känsla av rymd och frihet för gästen. I de tillbyggda rum som till stor del vetter mot Arenatorget så finns inte de runda föntren men du återfinner samma fina och genomtänkta designtänk i inredningen.

Mötet invid eller på Friends Arena
Möten och event som arrangeras på Quality Hotel Friends ser sällan likadana ut. Med möteskategorier från Small till Extra Large får alla plats. I Stora Eventsalen Strawberry Fields ordnas storslagna middagar eller mässor för 1800 personer. Här kan man även dela av lokalen i fem delar för en mer intim miljö. 8 meter i takhöjd ger ändå hyfsat bra yta för olika möten.
Vi har 12 möteslokaler samt 4 grupprum och även möjligheten att hyra logerna på Friends Arena. Dessutom kan man anordna event i intilliggande Friends Arena vid högt satta ambitioner!

Sitt ned till Quality Hotel Friends goda måltider
Stora middagsbjudningar är inget problem för kockarna här. När så företaget checkar in för ett möte kan man lita på att kvaliteten håller hög klass. Tjugofemte våningen tillhör Brasserie X, hotellets á la carte-restaurang, där måltider serveras tillsammans med en högst aptitlig utsikt! Frukost och lunch dukas fram i In Between, en härlig matsal med ljus och grönska i fokus.

Friends utanför mötet
Ta en snabbpaus vid mjukglass- eller popcornmaskinen och fyll på med energi inför fortsatta mötesperioder, eller umgås över en drink i Bar X, hotellets sköna lobbybar. När lite mer tid ligger till hands rekommenderas Quality Hotel Friends egna gym som även har två sorters bastu för ömma kroppar. Utomhus finns flera motionsspår för promenader eller joggingturer!

Central konferensanläggning
Solna är ett expansivt område som ligger nära till hands med både bil och kollektivtrafik. Stockholmsföretag behöver inte lämna sin hemmaarena för att komma hit, medan konfererande företag kommande utifrån aldrig behöver känna sig som på bortaplan.

Klimatsvar: positiv!
Quality Hotel Friends gillar miljö och är en klimatpositiv konferensanläggning!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 650
Antal bäddar 1500
Största lokal 1800
Max restaurang 1250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Råsta Strandväg 1, 16956 Solna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Quality Hotel Friends
Faciliteter på Quality Hotel Friends

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Quality Hotel Friends kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Quality Hotel Friends
HOTELLRUM 650
MAX ANTAL BÄDDAR 1500
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1800