KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Quality Hotel Panorama

,
English
ENGLISH

Ett härligt Göteborgshotell med närhet till alla sevärdheter.

Quality Hotel Panorama är ett välkomnande konferens-, relax- och nöjeshotell med personlig atmosfär. Hotellet är beläget i centrala Göteborg och har ett utmärkt läge med promenadavstånd till Avenyn, Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium samt hela stans shopping och nöjesliv.
Här finns 339 rum med varierande storlek, allt från praktiska och mysiga enkelrum till superiorrum för hela familjen.

Hotellets restaurang och Bar – Brasserie P
Här serveras en stor frukost, med ett brett ekologiskt utbud efter en god natts sömn. Till kvällen erbjuds sedan en noga komponerad Á la Carte-meny med tillhörande vinlista. Det finns även en storbilds-TV för de sportintresserade. Vår restaurang har fullständiga rättigheter och plats för 200 matgäster. Dessutom är alla våra råvaror fria från palmolja, vilket gäller samtliga måltider.
På hotellet finns en relaxavdelning och detta ingår för alla hotellgäster. Här finns tillgång till bastu samt en utomhusjacuzzi. Även härliga avkopplingsytor med lugn och skön musik. Alldeles intill hittar ni vårt nyrenoverade och välutrustade gym som är öppet varje dag, dygnet runt där vi även kan skryta med att vi har vår alldeles egan PT som gärna hjälper er med träningstips, Tisdagar 17:00-19:30.
När det kommer till vår konferensavdelning så har vi en större lokal på 100 kvm som max tar 90 personer i biosittning men som även med fördel kan delas upp till två separata lokaler á 50 kvm. Det finns även ytterligare en lokal på 50 kvm med egen lobby som passar extra bra för mindre gruppdiskussioner i direkt anslutning.
Här på Quality Hotel Panoramas konferensavdelning har vi totalt 9 lokaler och 6 grupprum som passar för olika sammanhang för både stora och små grupper. Alla våra konferenslokaler är välutrustade med projektor med HDMI uttag samt VGA, högtalarsystem, blädderblock & white boardtavla samt bra WIFI uppkoppling speciellt utformad för att många konferensgäster skall kunna vara uppkopplade samtidigt. Men inte nog med det, vi har allltid fri tillgång nypoppade popcorn och mjukglass till våra konferensgäster i sann Quality anda. Tillåt er att fokusera på er konferens, utbildning eller ert arrangemang så att nya idéer och lösningar skapas. Vår erfarenhet och vårt engagemang ser till att allt flyter på till er belåtenhet.

Så här enkelt kommer du fram till Quality Hotel Panorama:

Med bil
Från söder: E6/E20 - tag av vid Örgrytemotet och följ skyltarna mot Mässan. När Du kommer till rondellen (Korsvägen) kör Du mot Guldheden och därefter till höger mot Carlanderska sjukhemmet (Eklandagatan). Ca 800 m upp i backen ligger Quality Panorama på höger sida. Vårt garage ligger på baksidan och nyckel får Du i receptionen.

Från norr: E6/E20 - tag av vid Kärralund/Mässan, följ skyltarna mot Malmö (Korsvägen). Vid rondellen - kör enligt ovan.

Parkering
Vårt garage har 90 platser och ligger på baksidan av hotellet. Vid ankomst till hotellet börjar du med att checka in för att få ditt garagekort, pris 155 kr per natt. För ej boende konferensgäster finns garagekort i receptionen, pris 50 kr per dag.Två bussparkeringar finns vid botellet.

Åker du kollektivt?
Om du åker kollektivt till oss är närmaste busshållplats 20 meter från hotellets entré. Hållplatsen heter Utlandagatan och linjerna 52 och 42 stannar här. Aktuell information om bästa resvägen och biljettpriser hittar du via Västtrafik. Klicka här. (vasttrafik.se)
Kommer du med flygbuss går du av vid Korsvägen och tar buss 52 eller 42 till hållplats Utlandagatan eller promenerar de 800 metrarna.

Med tåg
Från hållplats Nordstan utanför Centralstationen kan du ta buss 52 mot Linnéplatsen. Bussen tar ca 10 minuter och du stiger av vid Utlandagatan, endast 100 meter från hotellets entré. Från hållplats Drottningstorget går spårvagn 2, 4 eller 13 till Korsvägen. Därifrån är det ca 800 meter att promenera uppför Eklandagatan eller byter du till buss 52 eller 42 mot

VARMT VÄLKOMNA!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 339
Antal bäddar 540
Största lokal 90
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Eklandagatan 51-53, 412 61
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Quality Hotel Panorama
Faciliteter på Quality Hotel Panorama

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Quality Hotel Panorama kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Quality Hotel Panorama
HOTELLRUM 339
MAX ANTAL BÄDDAR 540
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90