KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Sthlm Arlanda

Stockholm-arlanda, Stockholms län

Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport – där konferensen landar
Mellan inrikes – och utrikesterminalen på Arlanda Airport ligger Radisson Blu Airport Terminal Hotel och Arlanda Airport Conference, en perfekt möteplats för effektiva möten och större konferenser. Totalt finns 36 moderna och inspirerande mötesrum för upp till 80 personer, utrustade för att göra ert möte så effektivt som möjligt. Alla mötesdeltagare har tillgång till gratis Wifi och vår personal finns alltid tillgänglig och hjälper dig att göra ditt möte lyckat, från planering till slut. Du har gångavstånd till gaterna och närhet till hela världen.

Bekvämt på flygplatsen
Under ert möte bor ni i ett av hotellets 260 bekväma rum som är utrustade med bekvämligheter för en trivsam vistelse. Restaurangen Horizon serverar brasserieinspirerade rätter och en fantastisk utsikt över landningsbanan. Vill du ladda upp med ny energi i form av träning har du som gäst tillgång till vårt gym dygnet runt.

En naturlig mötesplats
En naturlig och lättillgänglig mötesplats för inresande gäster. Totalt finns 36 moderna och inspirerande mötesrum för upp till 80 personer. Att mötesrummen är uppkallade efter flygplansmodeller och deras uppfinnare ger en skön känsla och karaktär till de moderna och ljusa lokalerna. I de välkomnande allmänna utrymmena hämtar du energi, har kreativa diskussioner eller gör dig redo för ditt möte.

Låt kroppen arbeta efter mötet
Samla ny energi efter mötet. På Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport finns gym med möjlighet till att träna både styrka och kondition. Arlanda flygplats är annars en spännande värld som företagsgruppen kan utforska tillsammans med kunniga guider. Prata gärna mer om aktivitetsmöjligheterna på Arlanda vid förfrågan.

Mitt på Arlanda Airport
Läget blir inte bättre för inflygande företag. Snabbt, enkelt, effektivt – Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport ligger mitt i Arlanda, mellan terminalerna med gångavstånd till gaterna. Effektiva möten äger rum här, en kort promenad, vare sig deltagarna kommer med flyg, bil, buss eller tåg.

Värnar om miljön
Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport arbetar aktivt med miljö och hållbarhet och är Green Key certifierat. Radisson Hotels, som enda globala hotellkedja, klimatkompenserar automatiskt alla möten, utan någon extra kostnad för kunden.
FÖRFRÅGANDetaljerat kundbetyg

Information & bokning
08-583 610 60
Kundbertyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 260
Antal bäddar 366
Största lokal 80
Max restaurang 80
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Pelargången 1, 19045 Stockholm-arlanda
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Sthlm Arlanda
Faciliteter på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Sthlm Arlanda

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Sthlm Arlanda kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen