KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Rönneberga Konferens

Lidingö, Stockholms län
English
ENGLISH

Rönneberga Konferens
Kurs, konferens och fest på Lidingö!
Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Rönneberga är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på gästerna. Kanske sitter anläggningens historia kvar i väggarna: folk har kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.
Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Logi
På Rönneberga erbjuds 98 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Det finns totalt 148 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är nyligen totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

Lokaler
På Rönneberga finns 16 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar, alla utrustade med projektor och wifi. I den största lokal, Odin, finns plats för upp till 220 personer i biosittning. Självklart möbleras rummen efter önskemål och typ av konferens. Utöver de stora konferenslokalerna finns mötesrum, grupprum och sällskapsytor om man vill ha ett mindre möte eller behöver dela upp gruppen. Rönnebergas mest exklusiva lokal, Eken, ligger i en av hotellrumsbyggnaderna och är en privat konferensvåning med mötesmöjligheter för 16 personer.

Mat & dryck
Rönnebergas restaurang styrs med kärleksfull hand och det genuina intresset för svenska smaker utmärker all mat. Här används ekologiska och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt, exempelvis ost från Elfviks gård och kött från närområdet. All mat tillagas från grunden tillsammans med säsongens skörd. Rönnebergas nyrenoverade matsal Verandan bjuder in till fantastiska matupplevelser för frukost, lunch, middag och fest! Verandans totala kapacitet för sittande restauranggäster är 220 personer. Segelterrassen passar utmärkt för fördrink och mingel under sommarhalvåret och på vintern finns Skärgårdstorget som har panoramautsikt över Stockholms inlopp.

Aktiviteter
Teambuilding, energipåfyllning eller avkoppling?
Är ni våghalsiga och äventyrslystna eller vill ni bara koppla av och umgås? Här kan erbjuds aktiviteter som passar oavsett storlek på grupp. Vill ni spela fotboll, padel, biljard eller boule? Åka ribbåt, lösa mysterium eller ha vinprovning med en sommelier? Basta och bubbla i bubbelpool? Kanske en pubafton med karaoke, stand-up eller liveunderhållning? Sätta ett övergripande tema på konferensen, till exempel hälsa, samarbete eller avkoppling, som man jobbar med i pauserna och på kvällen? Här ordnas allt! På Rönneberga finns också många möjligheter till egna aktiviteter om man behöver en stund för sig själv för att smälta intrycken. Låna stavar och promenera, spring ett varv i anrika Lidingöloppsspåret eller cykla på nya MTB-leden som ligger i direkt anslutning till anläggningen. Eller för all del, ta en kaffe på bryggan, andas och njut av utsikten.

Läge
20 minuter från Stockholm citys trafik och trängsel ligger Rönneberga. En konferensanläggning på Lidingös vackraste udde, med havet på ena sidan och vidsträckta ängar och skog på den andra. En anläggning med anor där man har effektiva konferenser, kurser, möten och föreläsningar för upp till 220 personer. Men Rönneberga är lika mycket en plats för avkoppling, eftertanke och inspiration. En plats där man kan lyfta blicken och få tid att hinna prata med varandra.

Övrigt
Vi är glada och stolta över att vara en hållbar arbetsplats och konferenshotell samt även märkta med IACC miljömärkning Green Star.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 98
Antal bäddar 148
Största lokal 220
Max restaurang 220
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Rönnebergavägen 1, 18190 Lidingö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Rönneberga Konferens
Faciliteter på Rönneberga Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Rönneberga Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Rönneberga Konferens
HOTELLRUM 98
MAX ANTAL BÄDDAR 148
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 220