KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Sånga-Säby Hotell & Konferens

Svartsjö, Stockholms län

Sånga-Säby är en fantastisk konferensanläggning som ligger på Ekerö, Färingsö endast 35 km från Stockholm C. Här erbjuds hög kvalitet och mångårig erfarenhet av att leverera äkta mötesglädje precis vid Mälarens strand. Vi har alltid fokus på gästen och ser inget som omöjligt. Våra duktiga projektledare kan hjälpa er med allt från aktiviteter till event och olika festarrangemang. Sånga-Säby blev Nordens första Svanenmärkta hotell oktober 1999. Sedan 2007 är Sånga-Säby ett Klimatneutralt företag vilket gör att Sånga-Säby kompenserar för den miljöpåverkan som konferenser och arrangemang trots allt genererar.


Logi
En god natts sömn efter en lång mötesdag är mer än välbehövligt. Sånga-Säby erbjuder 143 rum med totalt 262 bäddar fördelat i sju olika byggnader. Möjlighet för 300 övernattande finns vid användning av extrasängar. Alla rum har Svanenmärkta Jensen- och Hästensängar och samtliga rum har dusch/wc, hårtork, telefon, tv och internet.

Lokaler
På Sånga-Säby finns 27 mötesrum med plats för 2-310 personer. Vi kan erbjuda en stor hörsal med scen och fantastisk utsikt, en nyrenoverad herrgård där ni sitter helt ostört, en lada eller varför inte en unik upplevelse i Mälarblicks dagrum – en lite mer intim och informell inrättning som bjuder in till inspirerande möten med utblick över Mälaren.


Mat & dryck
I köket på Sånga-Säby jobbar man flitigt med högklassiga råvaror så att konferensdeltagarna ska kunna arbeta med hög och välgörande energinivå under hela dagen. Mat är lika med kärlek och passion och man skapar gärna speciallösningar för varje grupps enskilda önskemål, eftersom mötesledarna alltid vet bättre vad kollegorna går igång på. Slå ihop den kunskapen med de nästintill magiska krafterna i köksmästarnas fingertoppar, och resultatet blir makalösa måltider för både kropp och själ.

Aktiviteter
Söker du spännande events eller fartfyllda aktiviteter? Vi hjälper er även även när den mer formella delen av konferensen är slut. Utmanande aktiviteter, tävlingar, en oförglömlig temafest, inspirerande föreläsare eller professionell underhållning, du väljer - vi fixar!

Läge
Vattenvägen eller bilvägen – valet är fritt, för hit tar man sig med bådadera. 35 km så flyr man centrala Stockholm och får en rogivande och skicklig omgivning för mötet.

Övrigt
Sånga-Säby var en av Sveriges första konferensanläggningar med fokus på miljön. Redan på tidigt 1990-tal bidrog anläggningen aktivt till att spara vårt mijöarv. Sånga-Säby är licensierat enligt Svanen och driver anläggningen klimatneutralt för bästa miljöhänsyn. Vi jobbar kontinuerligt för att öka medvetenhet och minska påverkan på miljön.
FÖRFRÅGANDetaljerat kundbetyg

Information & bokning
08-583 610 60
Kundbertyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 143
Antal bäddar 266
Största lokal 250
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sånga-Säbyvägen 187, 17996 Svartsjö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Sånga-Säby Hotell & Konferens
Faciliteter på Sånga-Säby Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Sånga-Säby Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen