KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Stora Brännbo Konferens och Hotell

Sigtuna, Stockholms län
English
ENGLISH

KONFERENS & HOTELL
NÄR MÖTET ÄR VIKTIGT
Stora Brännbo Konferens & Hotell är mötesplatsen mitt i Sigtuna. Med en genuin skandinavisk atmosfär och en bevarad arkitektur från klassiska 50-60/talet. Oavsett hur du möts hos oss så hoppas vi att du låter dig inspireras av vår fantastiska natursköna miljö. Det är vårt fokus att alltid finnas tillhands för att skapa det perfekta mötet för er.

HÅLLBART HOTELL FÖR VIKTIGA MÖTEN
Stora Brännbo är en av Sveriges bästa konferensanläggningar med högsta betyg i Svenska Mötens certifiering. Mitt i vackra Sigtuna stad, bara en kvart från Arlanda, ligger Stora Brännbo. Här är rätt plats för er som vill ha ett klimatneutralt och professionellt val med god service och engagerad personal. Fri parkering och laddstolpar för din elbil finns på anläggningen.

Mötesrummen är stora, luftiga och har bra akustik. Ni når rummen direkt från vår lugna och lummiga park. I mötesrummen finns teknik anpassad för hybridmöten. Grupprum och mingelytor finns i anslutning till mötesrummen – och även tillgång till egen matsal om ni vill äta mer exklusivt.

Det finns över 100 enkelrum och de är alla bekväma i skandinavisk stil med klassiska möbler, rena linjer och ljusa träslag. Perfekta att koppla av och sova gott i efter en dag med inspiration, möten och aktiviteter. Stora Brännbo har även ett av Sveriges bästa hotellgym, egen yogasal och utegym.

KRAV-MÄRKT MAT I LOKALA SAMARBETEN
Hos Stora Brännbo är restaurangen KRAV-märkt och kockarna samarbetar med många lokala producenter. Menyn är inspirerad av det svenska köket i en modern tappning och ledorden är elegant, rustikt och innovativt. Det finns ett brett ölsortiment från svenska mikrobryggerier, ekologiska viner och självklart ett alkoholfritt sortiment. Hela anläggningen är dessutom KRAN-märkt.

SKRÄDDARSY AKTIVITETER FÖR ERT TEAM
Vill ni varva möten med aktiviteter som innefattar mat och dryck – eller något mer stillsamt som mindfulness eller yoga? På Stora Brännbo kan ni skräddarsy era aktiviteter, som champagneprovning, ekologisk vinprovning eller att tillaga mat med egen kock utifrån det som naturen erbjuder. Apropå natur finns det såklart en mängd passande utomhusaktiviteter med hotellets närhet till Mälaren och flera fina promenadslingor att gå eller springa i.

KOMBINERA FYSISKA OCH DIGITALA MÖTEN
Hybridmöten är en självklarhet på Stora Brännbo med snabbt bredband, bra ljudakustik, flera kameror och olika projektorer. Prata med medarbetarna på andra sidan jorden med en komplett och mobil lösning för videokonferenser, teknik av hög kvalitet och möjlighet till egen tekniker på plats. Hos Stora Brännbo möts ni enkelt.


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 101
Antal bäddar 142
Största lokal 200
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stora Brännbovägen 2, 19333 Sigtuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Stora Brännbo Konferens och Hotell
Faciliteter på Stora Brännbo Konferens och Hotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Stora Brännbo Konferens och Hotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Stora Brännbo Konferens och Hotell
HOTELLRUM 101
MAX ANTAL BÄDDAR 142
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200