KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Valhall Park Hotell

Ängelholm, Skåne län
English
ENGLISH

Energigivande konferens på fräsch hotellanläggning i härlig parkmiljö i fantastiska Skåne och Ängelholm!

Valhall Park Hotell ligger strax utanför Ängelholm i nordvästra Skåne omgiven av lummig och rogivande parkmiljö. Omgivningarna och hotellets smakfulla och harmoniska miljö ger ett särskilt lugn i själen. Området var under lång tid en del av Engeltofta gård, Bjäres enda herresäte, och delar av de gamla äppelträdgårdarna finns kvar runt hotellet där Husets Must nu görs av dessa äpplen. Den skånska gästfriheten lever kvar i ett varmt bemötande och matens betydelse för skåningen som finns i uttrycket goer mad, möed mad å mad i rättan tid, ger inspiration till hotellets kök i arbetet med en smak av Skåne. Här finns en trivsam känsla helt enkelt.

Logi
Kreativiteten gynnas av en god natts sömn i stora, ljusa och fräscha rum med nordisk inredning och stort kaklat badrum. De flesta rummen har utsikt över den rogivande parkmiljön.

Mat & dryck
Mat och fika intas i hotellets Restaurang Nimt eller i Slottet, en herrgårdsliknande byggnad från 1800-talet. Restaurangens kök är inspirerat av en smak av Skåne och all mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror. Skåne och Bjäre ger såklart fantastiska möjligheter att arbeta med närproducerat med alla duktiga matproducenter i närområdet. Potatisen från Bjäre hämtas t.ex. direkt hos bonden varje morgon.

Lokaler
Hotellet är störst i Ängelholm på konferenslokaler och här finns konferensmöjligheter för både små och stora konferenser. De moderna lokalerna rymmer allt mellan 8-130 personer. För konferens från 70 personer och uppåt finns möjlighet att få hela hotellet exklusivt med fantastiska förutsättningar för extra sammanhållning och gemenskap under konferensen. Läget ger väldigt bra möjligheter att hålla ihop gruppen under hela konferensen.

Aktiviteter
Parkmiljön runt hotellet och ett flertal grönytor ger fantastiska möjligheter för uteaktiviteter. En mängd konferensaktiviteter både ute och inne erbjuds i samarbete med Spirit Event. Här är också nära till Bjärehalvön och Kullabygden med härliga upplevelser och aktiviteter. I parken finns även bra träningsmöjligheter med löpslinga, padelbanor, gym, utegym och gruppträning hos Friskis & Svettis. Hotellet ligger också nära havet och Kattegattleden (1,5 km). I närområdet finns också ett tiotal golfbanor för golfintresserade.

Läge
Valhall Park Hotell är väldigt lätt att komma till med ett unikt läge nära Ängelholm-Helsingborgs flygplats, E6, E20, Skånetrafikens bussar och Pågatågen. Hotellet har också fri parkering.

Övrigt
Valhall Park Hotell är miljöcertificerat med Green Key och arbetar kontinuerligt med att förbättra sitt miljöarbete. Hotellet engagerar sig också i kampen mot cancer och stödjer den ideella webbsidan och FB-sidan energyvscancer.se som syftar till att hjälpa de som har drabbats av bröstcancer med energi och inspiration för att bättre klara av sina behandlingar. Hotellet stöttar också Forget Foundation i arbetet med att bidra till forskning kring diabetes.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 70
Antal bäddar 140
Största lokal 130
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stjernsvärds allé 66, 26274 Ängelholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Valhall Park Hotell
Faciliteter på Valhall Park Hotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Valhall Park Hotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Valhall Park Hotell
HOTELLRUM 70
MAX ANTAL BÄDDAR 140
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130