KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Vildmarkshotellet i Kolmården

Kolmården, Östergötlands län
English
ENGLISH

Vildmarkshotellet vidgar vyerna!
Där havet möter vildmarken - på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och ljung.

Hotellet genomgår just nu en omfattande renovering för att möta morgondagens allt mer medvetna gäster. Vi bjuder in naturen och äventyret i hotellet, vilket kommer sätta sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Restaurangen och lobbyn blir hjärtat i hotellet. Vi skapar fler välkomnande ytor för våra gäster att umgås på och hoppas att flera väljer att mötas bo och äta gott på vårt nyrenoverade och tematiserade hotell.

Välkommen till bords!
Vi presenterar två helt nya bar- och restaurangkoncept och gör plats för ännu fler gäster. Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt på vår nyrenoverade terrass! Maten som serveras hos oss är i största möjliga mån miljövänlig och tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

Att värna om djur och natur är Vildmarkshotellet och Kolmårdens hjärtefråga. Därför är det helt naturligt för oss att erbjuda mat med stor kvalitet, men med en liten miljöpåverkan. En del i det arbetet är att kontinuerligt utöka utbudet av närproducerade och ekologiska varor, där vi har utvecklat ett samarbete med närliggande gårdar. Det är att vi kan servera lokala råvaror så som fisk, kött, grönsaker och mjöl. Vid val av kött väljer vi främst leverantörer som kan garantera bra kvalitet och djurhållning från svenska gårdar. Vildmarkshotellet frukost är KRAV-märkt.

Hotellrum
Vila ut med havet som granne. Här kan ni återhämta er efter konferensen i rum med avslappnande nordisk inredning. Hotellet ligger med ena sidan mot svensk urskog och den andra med fantastisk utsikt över Bråviken.

Konferensupplevelser
Kom riktigt nära lejonen, ta en tur i världens häftigaste berg- och dalbana i trä och avsluta dagen med en utsökt trerättersmiddag. En komplett konferens bjuder på mer än bara möten och vi vågar lova att er upplevelse på Vildmarkshotellet blir både spännande och unik.

Utmana dig själv och dina kollegor med fantastiska äventyr som för er närmare vildmarken och varandra. Kolmårdens härliga natur erbjuder gott om aktiviteter, som vi skräddarsyr för att passa era önskemål.

Vi gör era idéer till verklighet och skräddarsyr dagarna hos oss precis som ni vill ha dem.

Konferenslokaler
Konferera i samma rum som nyfikna delfiner? Ja, på Vildmarkshotellet är det faktiskt möjligt! Här finns nyrenoverade konferenslokaler med modern teknik som passar alla sällskap, från 6 till 400 personer. Dessutom finns vårt magiska Delfinarium, med plats för hela 1600 personer.
Oavsett lokal så skapar den storslagna utsikten med vildmarken och havet runt knuten kreativitet, inspiration och en alldeles speciell upplevelse att minnas.

Hitta hit
Det är lätt att ta sig till Vildmarkshotellet med bil, båt, tåg och flyg oavsett om man kommer norr- eller söderifrån. Hotellet ligger nära Skavsta flygplats, ungefär 10 km från E4:an och skyltad till eller från avfarterna.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 211
Antal bäddar 422
Största lokal 1800
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Vildmarkshotellet i Kolmården, 61892 Kolmården
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Vildmarkshotellet i Kolmården
Faciliteter på Vildmarkshotellet i Kolmården

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Vildmarkshotellet i Kolmården kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Vildmarkshotellet i Kolmården
HOTELLRUM 211
MAX ANTAL BÄDDAR 422
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1800