KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Villa Aske

Bro, Stockholms län
English
ENGLISH

Villa Aske – med Italien som inspiratör!

Allén som leder fram till Villa Aske är som taget direkt ur en romantisk 1900-talsroman. Slutdestinationen vid sista trädstammen för företaget som väljer att konferera här är en mötesplats med charm – eller ’fascino’ som man kan säga på italienska. Det är nämligen stövellandet i söder som format anläggningen från arkitekturen som ligger för grund. Här klingar svenska skogen och Italiens rustika aura i harmoni och skapar en mötesmiljö utöver det förväntade.

Att bo i den italienska villan
Villan på Villa Aske är ett fjärran hem för alla gäster. Man vill att övernattande konferensgäster ska känna sig som hemma i anläggningens salonger och bibliotek, biljardrum och bar. Med 88 rum och 128 bäddar blir gästerna en spretig familj i en italiensk alternativ verklighet under konferensen.

Möteslokalerna
Villa Aske är en anläggning för konventionella såväl som lite annorlunda möten. Störst av konferenslokalerna är Sundby-Trundboda med sina 175 kvadratmeter och möblerbara utformning. Här sitter 170 personer i biosittning, 94 i skolsittning, och 60 personer i öar. Den andra stora lokalen är Castello, här med plats för 80 personer i biosittning.
För gruppen som vill uppleva ett annat mötesformat, kanske obeprövat men med intressanta delmoment, kan Villa Aske dela med sig av sin kreativa sida och ordna möten utomhus i hängmattor!

Söderdoft på Villa Aske
Köket på Villa Aske doftar som ett italienskt hem där kastrullerna står och puttrar. Men det är inte hela sanningen. Visst känner man otvivelaktiga dofter av rik parmesan, nykokt pasta, och rykande het foccacia, men dessa är tillagade av svenska råvaror. Kockarna här tar samman två välsmakande världar till en ljuvlig ny skapelse!

Aktiviteter med italienska förtecken
Italiens toner återkommer även i konferensaktiviteter för företaget som vill toppa vistelsen med medelhavsdofter. För matintresserade ordnar man en rundtur i landets kokkonst med smakprovningar av regionala viner och specialiteter. Prova på kunskaperna i frågesport, lek maffia med kollegorna, eller prova på en kväll i nationalfordonet gondolens tecken – med mötesgästen som gondoljär!
Om Italien inte lockar har Villa Aske en rad andra alternativ i rockärmen. Bygg en katapult, måla en tavla, eller åk ut på motorcykelsafari i naturen. Diskutera gärna alla alternativ vid förfrågan!

Grönska norr om Stockholm
Villa Aske ligger i en lummig grönska kantad av träd och buskar. Man kan tro att man är långt ute i ingenmansland! Men Villa Aske ligger 1 mil från Bålsta station norr om Stockholm. Hit kommer man enkelt med bil eller kollektivtrafik.

Svanen
Parkeringen är fri från kostnad på Villa Aske.
Dessutom är anläggningen märkt av Svanen!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 88
Antal bäddar 150
Största lokal 170
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Aske Allé 2, 19792 Bro
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Villa Aske
Faciliteter på Villa Aske

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Villa Aske kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Villa Aske
HOTELLRUM 88
MAX ANTAL BÄDDAR 150
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 170