KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Weinbergs Hotel

Trelleborg, Skåne län
English
ENGLISH

Weinbergs Hotel på Idala Gård - Konferens, Hotell & Restaurang

Söker man ett litet gårdshotell med utmärkt service och god mat, beläget i naturskön, kreativ och avslappnat miljö, som en grön oas bland druvklasar och rapsfält på Skånes sydkust, ja då är Weinbergs Hotel ett utmärkt alternativ. Detta charmiga gårdshotell, med stort fokus på gastronomi, ligger nära havet och städer såsom Trelleborg, Malmö, Köpenhamn, Lund och Ystad.
Weinbergs hotell på Idala Gård. Vi är ett litet hotell med ett stort fokus på gastronomi och det närodlade.

Logi
Weinbergs Hotel har 11 hotellrum. Om deltagarna kan dela rum finns plats för 23 övernattande. Alla rum har eget badrum med toalett och dusch.

Konferenslokaler
Hotellet har ett konferensrum med plats till upp mot 30 personer. Därtill ett styrelserum med plats för upp till 12 deltagare. Weinbergs gedigna festlokal har kapacitet för 150 personer. I lokalerna finns projektor, högtalare, whiteboard, Wi-Fi och flip board. Möbleringen är justerbar i samtliga rum och kan därför anpassas precis efter önskemål.

Mat & dryck
På hotellet finns ett stort intresse för mat och dryck. Anläggningens ägare, Simon Weinberg, har tidigare ägt stjärnkrogar i Norge och jobbat på bland annat NOMA i Köpenhamn och Operakällaren i Stockholm. I en strävan att vara så självförsörjande som möjligt, odlas över 90% av alla grönsaker och bär i egen regi på anläggningen. Gastronomin kompletteras med intresse och kompetens vad gäller dryck - här och på plats finns tre stycken sommelierer. Weinbergs har också en egen vingård med 900 vinrankor. Här får man njuta av mat från säsongen i en avslappnat gastronomisk miljö.


Aktiviteter
Hotellet erbjuder aktiviteter för alla intresseriktningar, från exempelvis ett lugnt yogapass under vinrankor till en dryckesprovning tillsammans med anläggningens duktiga sommelierer.

Weinbergs har en badtunna som håller öppet hela året och under vår- och sommarperioden är den uppvärmda poolen i trädgården tillgänglig. I direkt anslutning till anläggningen finns det fina områden för promenader eller en löprunda efter en dag med möten.

Läge
Med 40 minuter med bil från Malmö, Lund och Ystad - och 8 minuter från Trelleborg centralstation samt nära Sturups och Köpenhamns flygplatser är det lätt att ta sig hit snabbt och smidigt.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 11
Antal bäddar 23
Största lokal 150
Max restaurang 40
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Idala Vägen 33-5, 23191 Trelleborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Weinbergs Hotel
Faciliteter på Weinbergs Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Weinbergs Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Weinbergs Hotel
HOTELLRUM 11
MAX ANTAL BÄDDAR 23
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150