KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Yasuragi

Saltsjö-boo, Stockholms län
English
ENGLISH

Yasuragi - Skärgårdskonferens nästan mitt i Stockholm!

Yasuragi är en modern mötesanläggning i en japansk inramning. I denna oas inbäddad i naturen finner du 23 konferensrum för alla typer av möten och event. Här finns möjlighet att ordna effektiva och givande möten i en miljö utöver det vanliga. Förutom den välplanerade konferensdelen kan ni här njuta av japanska bad, en mängd aktiviteter, behandlingar och fyra förstklassiga restauranger. En helhetsupplevelse bara 20 min från Stockholms innerstad.

Logi
Yasuragi bjuder in mötesgäster till en unik upplevelse. Alla hotellrum är inspirerade av den traditionella japanska estetiken som präglas av enkla detaljer och renhet. 191 rum totalt med möjlighet att ackommodera 422 gäster gör Yasuragi till ett mycket bra alternativ även för större konferenser och event. Alla rum blickar ut mot skog och fjärd.
Ta tillfället i akt och låt kollegorna hitta den så viktiga balansen mellan arbete och återhämtning.

Lokaler
23 lokaler, samtliga med japanska namn som tar mötesdeltagarna direkt till olika platser i solens land. Det största, Fuji kan ta emot upp till 400 personer i biosittning. Fuji är 428 kvadratmeter och möblerbar yta; därefter kan Sendai och Odawara kombineras för 150 personer totalt. Med delbara utrymmen och flera grupprum som ligger i direkt anslutning till vissa lokaler, kan Yasuragi skryta med stor flexibilitet och kapacitet för olika grupper, eller en stor som kräver många små ytor. Flertalet mötesrum har även milsvid utsikt mot fjärden och utgång till den stora takterrassen.

Stilen på möteslokalerna är helt enligt modern standard, men även här man tagit vara på balansen, enkelheten, funktionaliteten i den japanska kulturen. Flera rum har vackra och inspirerande fototapeter med japanska motiv och här finns fyra olika temarum för de som önskar mer inspiration - Kabuki, Manga och Shibuya.


A la carte i restaurang Minamo, en set meny i stekbordsrestaurangen Teppanyaki Kiri, smårätter i Izakaya Nagi eller en sushi vid badet – måltidsutbudet på Yasuragi bjuder på många upplevelser.
Japans kök är så mycket mer än sushi, och det får gästerna här uppleva med mersmak. Dumplings, tempura och mycket mer finns på menyn. Dessutom har man tagit fram rätter som inte är strikt japanska, utan mer familjära – fast med asiatisk touch! Denna variation gör att varje smaklök säkert hittar en favorit bland alla valmöjligheter. Det blir definitivt en matupplevelse utöver det vanliga!

Aktiviteter
Förena nytta med nöje och balansera mötet med en minnesvärd aktivitet. Med ett äkta spa i japansk stil finns det knappast något mer för kroppen att be om efter en arbetsdag. Badet är en viktigt och naturlig del av den japanska livsstilen. På Yasuragi får mötesgäster njuta av japansk tvagning och varma källor både inne och ute under tallarna. Det bästa är att börja mötesdagen med ett bad, för att komma i balans och bli mer effektiv under dagens arbete. Yasuragi erbjuder även en rad välgörande aktiviteter som yoga, meditation och kampkonsten kendo. Och självklart kan ni boka en egen sushiskola eller sakeprovning. Låt kollegorna ta med sig ny kunskap hem från konferensen. För de som vill släppa loss finns även en Karaoke Lounge att hyra. Aktiviteter för att stärka lagandan, föreläsningar för personlig och affärsrelaterad utveckling och andra spännande utmaningar väntar på Hasseludden.


20 minuter från innerstan i Stockholm. Det är ett utmärkt läge för företag som vill dra nytta av ett avskilt läge, men som ändå inte vill ägna timmar på transport till konferensen. Närheten till vattnet skapar en rofylld känsla redan från första anblicken. Bil, buss, båt – samtliga färdmedel är möjliga hit.

Övrigt
Yasuragi är en Svanenmärkt anläggning.
Det finns fri parkering vid anläggningen samt laddstationer för elbilar mot betalning.FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 191
Antal bäddar 422
Största lokal 400
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hamndalsvägen 8, 13281 Saltsjö-boo
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Yasuragi
Faciliteter på Yasuragi

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Yasuragi kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Yasuragi
HOTELLRUM 191
MAX ANTAL BÄDDAR 422
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 400