KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Hotel Marina Tower

Nacka, Stockholms län
I nära hundra år hyste Elite Hotel Marina Towers byggnad kvarn innan driften avvecklades 1988. När AW Bergström konstruerade huset i slutet av 1800-talet var det en nyskapande uppbyggnad som fick namnet Saltsjöqvarn efter sitt läge vid Stockholms inlopp i Nacka. Drygt ett sekel efter står fasaden kvar som den gjorde då, men insidan har sett en hel del förändringar och sedan 2010 står ståtliga Elite Hotel Marina Tower utmed Saltsjöns vattenkant.

Logi
Fasaden är K-märkt men inuti har man skapat ett vackert hotell med generösa sovrum. 186 ljusa rum inbjuder till drömsk nattsömn i mjuka madrasser och täcken som utlovar ny energi till morgondagens aktivitet, vare sig det är jobb eller nöje. Vissa av rummen har även strålande utsikt över vattenytan vilket ger ett storslaget uppvaknande varje morgon.

Lokaler
Ljusa och proffsiga lokaler tar emot upp till 400 personer i den största, och med hög flexibilitet kan alla 13 mötesrum ommöbleras och justeras för att möta olika behov. Oavsett syfte för konferensen finns lösningen på Elite Hotel Marina Tower. Här låter man kreativiteten dirigera och det resulterar i en kameleont till anläggning som passar alla sammanslutningar.

Mat & dryck

Restaurang SQ heter vår fina restaurang där menyn är inspirerad av det ny nordiska. Miljön är avslappnad och varm med en blandning av mycket textil men även inslag från det vackra K märkta teglet som omger Marina Tower. För er som är ett större sällskap ( 100-350 personer) kan vi erbjuda att sitta avskilt i Gyllene salen. Här går det även bra att ha underhållning etc.

Aktiviteter. Besök gärna vårt fina spa med jacuzzi, pool och hamam. Självklart finns även skärgården och huvudstadens alla möjligheter utanför dörren. Vi löser det mesta- återkom med era tankar och idéer

Läge
Båt, buss eller bil – hit tar man sig med valfri farkost. Beroende på tid och budget kan konferensen få en angenäm början eller slut. Här är man nära till allt – skärgård och stadsliv – samtidigt som man njuter av avskildheten som läget skänker. Slussen ligger på kort gångavstånd och därifrån tar man sig lätt till resten av Stockholm.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.59 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 186
Antal bäddar 372
Största lokal 400
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Saltsjöqvarns Kaj 25, 13171 Nacka
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Hotel Marina Tower
Faciliteter på Elite Hotel Marina Tower

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Hotel Marina Tower kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Gå till STORA KONFERENSHOTELL - Konferensanläggningar,se


Topp Elite Hotel Marina Tower