KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

First Hotel Billingehus

Skövde, Västra Götalands län
Med fri sikt upp mot skyarna och god översikt över staden - där tronar First Hotel Billingehus som herre på täppan överst på berget Billingen. Inte ett hörn av Skövde, som har mer än ett halvt sekel historia i ryggen, förblir i skuggan när gästerna blickar ut genom fönstret mot en storslagen vy över taktoppar och grönområden. Här satsar man högt och vinner i mångt och mycket uppskattning av konferensgästerna som får goda förutsättningar för avstamp mot nya framtida framgångar med kunnig personal och välutvecklade möteslokaler.

Logi
Bergatoppen står oundvikligt till slut högre än solen vid dagens slut, och just som himlens guld sänker sig i horisontens skattkista är det med fördel som mötesdeltagarna intar sitt eget kungadöme i något av de 241 sovrummen. Okonstlad komfort i trivsamma interiörer ser till att man vilar i sköna drömmar här på First Hotel Billingehus, högt över stadens brus.

Lokaler
Ljusa lokaler med mycket insläpp för ljus garanterar god mötesmiljö på First Hotel Billingehus. Kronjuvelen är Bergasalen – 1 296 kvadratmeter utställningsyta för event och annat med plats för 1 300 personer i en lokal med högt, högt i tak och pampiga kristallkronor som glänser över deltagarna.

Totalt finns 26 mötesrum för allting mellan ovanstående enorma arrangemang, och ned till styrelsemötet med 2 deltagare. Lokalerna är välplanerade och stilfullt inredda med högsta funktionalitet. För planering och genomförande får gruppen två projektledare på anläggningen som assisterar under hela vistelsen för att se till så att allt går som planerat och enligt önskemål.

Mat & dryck
Njutning för öga och gom har väl sällan haft mer sanning i sig, för i First Hotel Billingehus restauranger intar gästerna måltider med lyxig hemkänsla med hissnande fin utsikt över Skövde stad. Intrycket blir ännu starkare på uteserveringen Sandbergs, där hakorna säkert faller mot golvet – och inte bara för att ta sig en munsbit av den goda maten. Influenserna kommer från olika håll i världen och man har skapat en meny som känns nära till jorden - fast med himmelska smaker.

Aktiviteter
Ett effektivt möte kan med fördel putsas till i kanten med en trevlig aktivitet för kollegorna. På First Hotel Billingehus finns en hel värld av valmöjligheter uppe på toppen med bad utomhus, golfbana med 12 hål och uppdragstävlingar med spännande namn som Olympiaspelen och Dollarjakten. Lägg till ett välutrustat gym, avkopplande spa och möjlighet att hyra in renommerade föreläsare så förstår man att det finns gott om tillfälle att roa sig kungligt här på Billingehus.

Läge
Man behöver inte vara klättringsexpert för att komma till First Hotel Billingehus trots det unika läget. Bilen går alldeles utmärkt och Skövde centrum med fjärrtåg finns 3 km bort. Det är aldrig särskilt långt hit, med Göteborg 60 minuter samt Stockholm 2 timmar bort med tåg.

Övrigt
2003 tilldelades man Svanencertifiering och man lägger mycket fokus på att få så miljövänlig verksamhet som möjligt.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.02 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 241
Antal bäddar 550
Största lokal 1300
Max restaurang 900
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Alphyddevägen, 54121 Skövde
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på First Hotel Billingehus
Faciliteter på First Hotel Billingehus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt First Hotel Billingehus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


SE ALLA KONFERENSANLÄGGNINGAR I SKÖVDE - Konferensanläggningar,se


Topp First Hotel Billingehus