KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

FAQ

Vår tjänst är kostnadfri för våra kunder. Hur fungerar det egentligen?

Vi får en ersättning från den konferensanläggning du väljer. Det är därför viktigt för oss att få hjälpa Dig med den slutliga bokningen av arrangemanget. Vi presenterar alltid det pris vi får från anläggningen och vi lägger aldrig på någonting.Varför skall du anlita oss?

Vi bokar ca 2 000 möten, kongresser och konferenser per år. Detta ger oss en gedigen kunskap om hela den svenska konferens- och mötesbranschen. Vi besöker regelbundet konferensanläggningarna runt om i landet och vi får ofta besök av deras representanter på vårt kontor. Detta håller oss uppdaterade på vad som händer i branschen och hur konferensanläggningarna förändras och utvecklas.

Vår nära, i många fall dagliga, dialog med mötesanläggningarna ger oss deras senaste information. Vi vet vilka anläggningar som ligger inom olika prisskikt och kan hjälpa både den prisoberoende kunden som vill ha en exklusiv mötesplats och den priskänslige kunden som vill få så mycket standard och service som möjligt för pengarna.

Vissa perioder under året är det oerhört svårt att hitta en konferensanläggning med ledig kapacitet. Vi jobbar dock så brett att vi alltid hittar något alternativ. Ibland kanske vi inte kan erbjuda exakt det kunden önskat från början men vi kan alltid hjälpa till med ett alternativ.

Om konferensanläggningarna får avbokningar får vi oftast veta detta vilket gör att vi till och med kan erbjuda riktigt bra konferensanläggningar de "heta" datumen. Ibland till och med till reducerade priser!

Alla kunder vill inte ha de mest exklusiva konferensanläggningarna. Man har kankse som policy att välja enklare alternativ. I andra fall har man en begränsad budget och man försöker hitta det bästa priset. På Kontur vet vi vilka anläggningar som har lägst priser och många gånger säger anläggningarna till oss att vi skall höra av oss om vi har en kund med begränsad budget. Många gånger kan man genom att erbjuda en enklare helpension erbjuda ett pris som ligger under det man normalt vill ta. För en lågbudgetkonferens kan man erbjuda en en- eller tvårätters middag istället för en 3-rätter. Man kan byta ut dyrare köttslag mot billigare och ibland kanske erbjuda en gryta istället för en köttbit. På Kontur vet vi vilka anläggningar som brukar ställa upp på denna typ av kompromisser.


Du har fullständig kontroll över hela planeringsprocessen

Ibland märker vi att konferensköpare tvekar att anlita ett bokningsföretag då man är rädd för att förlora kontrollen över boknings- och planeringsprocessen. Det är dock inget att rädas över! Kontur Konferens hjälper till att ta fram förslag på lediga anläggningar som passar just Ditt specifika arrangemang. Vi presenterar anläggningarna på ett överskådligt sätt och vi ger dig totalpriset för just Ditt arrangemang på alla de anläggningar vi föreslår. När Du bestämt Dig för en anläggning hjälper vi till med bokningen av mötet. Därefter sköte du all vidare planering i direkt kontakt med den konferensanläggning du valt. Nu har du fullständig kontroll över allt som sker fram till dess mötet äger rum.


Kan vi göra något mer för Dig? Mötesadministration?

Konturs dotterbolag Kontur Meetings and More hjälper gärna till med den närmre planeringen av ett möte. Vi kan hjälpa till med deltagarregistrering, avgiftsdebitering och fakturering. Meetings and More kan även ge förslag på underhållning och konferensaktiviteter. Vi kan hjälpa till med personal på plats och vi kan hjälpa er med namskyltar och promotionmaterial. Begär offert!


Välkommen att kontakta oss på telefon 08-583 610 60 eller e-mail till bokning@konturkonferens.se


FÖRFRÅGAN