KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Piperska Muren

Stockholm, Stockholms län
Piperska Muren är en trevlig dagkonferensanläggning och festvåning med anor från svunna tider. En av de två sammanlänkade byggnaderna byggdes redan på slutet av 1600-talet. Själva namnet stammar från den mur greve Carl Pipers maka lät uppföra på fastigheten alldeles i början av 1700-talet – något Stockholms invånare kom att kalla just Piperska Muren. Historiens vingslag har bevarats i byggnaderna såväl exteriört som interiört, även om anläggningen erbjuder all form av modern mötesteknik för digitala webbsändningar och hybridmöten.

Lokaler
Den stilfulla och finstämda interiören i och kring konferenslokalerna skapar en perfekt fond för engagerade konferensdeltagare och idéskapande möten. Bland kunders omdömen om Piperska Muren nämns ofta ”känslan av att vara på en herrgård, fast ändå mitt i sta´n”.
Här finns inte mindre än nio lokaler. Flexibiliteten vad gäller gäller olika mötesformer i grupper av varierande storlek är god. Den största salen, Bankettsalen, har kapacitet för grupper om upp till 300 deltagare. Men även mindre mötesrum erbjuds, som skapar intimitet för små grupper med exempelvis 10-20 deltagare.

Mat & dryck
Piperska Muren har tagit fasta på det odiskutabla faktum att matupplevelsen är en vital komponent i totalintrycket från en konferens. Deltagare i möten på Piperska Muren vittnar ofta om genuin, vällagad mat – som sannerligen gör väl åt både kropp och själ. Anläggningens eget kök lägger stor vikt på råvaror av yppersta klass.

Läge
För konferensgrupper som önskar ett verkligt centralt läge i Stockholm, är Piperska Murens adress på Kungsholmen förträfflig, med till exempel promenadavstånd från Centralen. Att färdas hit kommunalt är enkelt, såväl med tunnelbana som med buss. Bilburna gäster parkerar smidigt i det närliggande parkeringsgaraget.

DIGITALA MÖTEN PÅ Piperska Muren

I flertal av anläggningens lokaler finns webbkamera installerad som man enkelt via USB ansluter till dator för att använda i det mötesprogrammet ni använder.
Piperska kan även erbjuda är en färdig TV/dator/webbkamera-kombination med Skype/Teams. Användarna ansluter till denna och det blir som att användaren själv sitter i konferensen. Deltagarna som ringt in kan ställa frågor som vanligt och de hörs från TV’n. Detta förutsätter dock att ni själva klarar av att hantera Skype/teams och har ett eget konto att logga in med.
För större möten och större lokaler erbjuds livestreaming med tekniker på plats alternativt anslutning till Teams/Skype. En mer professionell tjänst med närvarande tekniker där också ljudanläggning och mikrofoner ingår.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.27 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Största lokal 300
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Scheelegatan 14, 11228 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Piperska Muren
Faciliteter på Piperska Muren

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Piperska Muren kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Gå till ALLA KONFERENSANLÄGGNINGAR I STHLM CITY - Konferensanläggningar,se


Topp Piperska Muren