KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Royal Park Hotel

Solna, Stockholms län
Möten i en inspirerande miljö
Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm är beläget intill natursköna Hagaparken, i en stressfri miljö ett stenkast från Stockholm city. De 28 mötesrummen passar för inspirerande möten och event för upp till 340 personer. Här kan ni kombinera möten med spa och unika mötesaktiviteter som yoga, kampsport, teambuildning och föreläsningar. För större grupper finns lokalerna Repslagaren och Segelmakaren som var för sig tar 230 respektive 120 personer, och som även kombineras till en stor lokal med en kapacitet på 340 konferensgäster.

Avkopplat boende och kulinariska upplevelser
193 ljusa rum och sviter är inredda i varma jordnära färger och utrustade med allt du behöver för en avkopplad vistelse, njut av sköna sängar, frukostbuffé och badkar. Vissa rum har en privat terrass med utsikt över vackra Brunnsviken.
Restaurangen, en gyllene kärna på Radisson Blu Royal Park Hotel serverar rätter lagad med högklassiga råvaror och finess. Upptäck nästa nivå av växtbaserade rätter och drycker - inspirerade från hela världen.

Spa för kroppens välbefinnande
Hitta din motivation och träna i de inspirerande anläggningarna på Haga Health Club, här finns toppmodernt gym, studio och 600 m2 Powerbox, som passar för kamsport och crossfit-liknande träning. Inomhuspoolen är perfekt för både simning och avkoppling. Varva ner med en SPA-behandling eller i loungen, som serverar ekologiska produkter. Därutöver finns vackra omgivningar i Hagaparken för promenader eller joggingturer när vädret tillåter.

I natursköna Hagaparken
I Solna med goda kommunikationer. Lokalbussar från innerstaden stannar utanför entrén och flygbussar stannar 500 meter från anläggningen. Vackert inramat i Frösundavik med vattenkanten ett stenkast från dörren och lummande grönska. Gångavstånd till Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Miljömärkt
Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport arbetar aktivt med miljö och hållbarhet och är Green Key certifierat. Radisson Hotels, som enda globala hotellkedja, klimatkompenserar automatiskt alla möten, utan någon extra kostnad för kunden.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.40 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 193
Antal bäddar 386
Största lokal 340
Max restaurang 400
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Frösundaviks Allé 15, 16903 Solna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Royal Park Hotel
Faciliteter på Radisson Blu Royal Park Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Royal Park Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


- Konferensanläggningar,se


Topp Radisson Blu Royal Park Hotel