KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE


Tack för Din förfrågan gällande konferens![*TABLEINFO*]


Vår behandling av Din förfrågan
Förfrågan som görs under kontorstid påbörjas omgående. Mer än 2 500 konferensanläggningar ingår i det digitala nätverket Konferensanläggningar.se vilket innebär att Du genom vårt bokningssystem enkelt och snabbt når ut till de anläggningar som passar Era önskemål, exempelvis vad gäller geografi, kapacitet, stil, aktivitetsutbud och budget. Du kommer att få en presentation av anläggningarna som har möjlighet att ta emot, med en detaljerad kostnadsspecifikation, beskrivning och bilder samt en översiktlig jämförelse av totalkostnaden för vart och ett av alternativen.

Personlig bekräftelse på telefon
Du får en personlig bekräftelse av ansvarig bokare i vårt team, att vi tagit emot och påbörjat ärendet. Vi passar då på att stämma av eventuella kompletterande detaljer för att kunna ge dig riktigt bra och matchande förslag.

Kostnadsfri bokningstjänst
Bokningstjänsten i nätverket Konferensanläggningar.se finansieras av deltagande anläggningar och är helt kostnadsfri för dig som kund. Vi presenterar de priser anläggningarna själva satt, utan ändringar eller påslag. Det kommer alltså ingen faktura från oss.

Ändringar och kompletteringar
Kommer du på att du vill ändra eller komplettera med något – välkommen att ringa vårt team på 08-583 610 60. Har du jättebråttom och vill ha priser och tillgänglighet på ”momangen” – ring så försöker vi prioritera!

Presentation av anläggningsförslag
Du kommer att få ett mail från ansvarig bokare med en länk som går rakt in i vårt bokningssystem där du kommer till en sammanställning av förslag från de anläggningar som har möjlighet att ta emot. Vi följer upp på telefon för att stämma av eventuella frågor och behov av kompletteringar.

När Du vill boka
När du vill boka en anläggning – ring eller maila vår bokare. Alternativt, om du vill boka exakt enligt offererad specifikation kan du trycka på BOKA-knappen i presentationen.

Vi skickar en förmedlingsbekräftelse - dels till dig, dels till den bokade anläggningen. Från anläggningen får du sedan en bokningsbekräftelse och en kontaktpunkt för detaljplanering av konferenser. Efter konferensen kommer fakturan från anläggningen.

Visning av anläggningen
Vill Du besöka en eller flera presenterade anläggningar innan du slutligen bestämmer dig? Meddela vår bokare så ordnar vi med visning!

Inte nöjd med något av alternativen?
Vår sökning omfattar i regel alla anläggningar som matchar dina krav. Men om Du ändå inte är riktigt nöjd med något av alternativen så ”breddar” vi gärna sökningen. Vi måste då justera i Dina krav så att fler anläggningar passar in, exempelvis genom utökning av det geografiska området eller kanske budgetramarna.

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se

FÖRFRÅGAN