KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Såstaholm Hotell & Konferens

Täby, Stockholms län
Såstaholm - en vacker hotell- och konferensanläggning i fantastisk herrgårdsmiljö

Perfekt placerat mellan Stockholm och Arlanda kan Såstaholm erbjuda en inspirerande miljö i naturnära omgivningar. Här tummas aldrig på kvaliteten – oavsett om det handlar om service, lokaler, boende eller gastronomi.

Fler och fler inser vikten av ett välfungerande team för att lyckas med sin verksamhet. På Såstaholm är dem utbildade mötesrådgivare och hjälper er gärna att skapa unika och oförglömliga möten.

Logi
På Såstaholm Hotell & Konferens kommer du att känna av historiens vingslag. En gång i tiden var herrgården hem för scenkonstnärer som vilade ut på ålderns höst. Hotellet är fyrstjärnigt men de brukar säga 93-stjärnigt med tanke på alla stjärnor som bodde här förr. Idag är det alla gäster som har huvudrollen och de går hela vägen för att ge er en minnesvärt upplevelse.

Lokaler
Alla 23 lokaler är ljusa har modern konferensteknik, den största lokalen tar upp till 130 personer.

Mat & dryck
I köket skapas fantastiska och välsmakande måltider oavsett tillfälle. Kockarna lever och andas kvalitet. Med stolthet i utformning, presentation och leverans av varje maträtt matchas deras entusiasm av ren expertis och briljans i utförandet. Att sen få inta måltiden i någon av de vackra restaurangerna skapar fantastiska matupplevelser.

Aktiviteter
Vad gäller aktiviteter på Såstaholm så finns det nästan inga begränsningar. Allt från att bara vistas i den naturnära miljön, träna i utegymmet till organiserade teambuilding aktiviteter som Reklamfilm, The Hunt, iPad Challenge eller inspirationsföreläsningar. I alla konferenslokaler finns verktyg som skapar förutsättningar för engagerade och lyckade möten där deltagarna känner sig sedda och hörda. Med dessa verktyg kan ni lyfta alla möten till en högre nivå.

Läge
I en naturskön miljö i Täby intill den vackra Vallentunasjön hittar du Såstaholm, beläget mittemellan Stockholm och Arlanda. Det finns en stor avgiftsfri parkering med möjlighet till laddstolpar. Önskar ni komma med buss erbjuder Såstaholm avtalspriser tillsammans med ett bussbolag som kör på fossilfritt bränsle.

Övrigt
Såstaholms samlingsplats efter middagen är baren som ligger mitt i Herrgården, perfekt för skönt barhäng och mingel. Från baren kan ni gå ner i deras egna Backstage, en spännande plats där ni hittar peruker, scenkläder och andra roliga accessoarer som kan förgylla kvällen lite extra. Här är det fritt fram att ta ut svängarna!

Varmt välkomna till Såstaholm. Här har du huvudrollen!

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 93
Antal bäddar 128
Största lokal 130
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Såstaholms Allé 12, 18770 Täby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Såstaholm Hotell & Konferens
Faciliteter på Såstaholm Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Såstaholm Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Såstaholm Hotell & Konferens
HOTELLRUM 93
MAX ANTAL BÄDDAR 128
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130
konferensanlaggningar.se
KONFERENS Boka konferens - Såstaholm Hotell & Konferens