KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Smådalarö Gård

Dalarö, Stockholms län
Smådalarö Gård – en skärgårdsanläggning som ger mersmak

Det är svårt att välja vilken aspekt av Smådalarö Gård man vill framhäva mest. Kanske skärgårdsläget, med sitt salta lugn och rofyllda vågskvalp? Eller är det den charmfulla insidan som lockar företag hit för konferensen? Men det är klart, med en konferens här behöver du inte välja – ta del av allt det vackra utanför och innanför fasaderna på Smådalarö Gård!

Sköna vila!
Den stora vita huvudbyggnaden på Smådalarö Gård stod färdig redan 1810 och har kompletterats snarare än förändrats. Här finns nu bland annat en trivsam hotellflygel för hotell- och konferensgäster. 56 rum ryms här och välkomnar övernattande mötesgäster till varma färger och bekvämligheter av hög klass.

Utöver dessa kan man husera konferensdeltagare i Gits Hus, en karismatisk del av anläggningen som vänder sig främst till mindre grupper som önskar en avskild miljö. Med 6 sovrum (12 bäddar), umgängesrum, bibliotek samt separat matsal kan styrelsegrupper sammanträda helt i lugn och ro.
Detta ger totalt 62 rum och sängplats åt 89 gäster på Smådalarö Gård.

Att mötas i skärgården
Vackra mötesrum med varierad funktion och atmosfär förgyller Smådalarö Gård. Vår största lokal Jungfrufärden kan ta emot mötesgrupper med upp till 100 deltagare i bekväm biosittning alternativt 76 personer i skolsittning i en harmonisk miljö med fönster för ljusinsläpp.

Oavsett storlek och syfte kan Smådalarö Gård göra hjärterum: med hjälp av Röudd, Måsholmen, Kymmendö och sina andra utrymmen bereder man inspirerande plats för alla sina gäster. Hela 10 mötesrum finns på anläggningen.

Välkommen till bords på Smådalarö Gård
En konferens innehåller så mycket mer än arbete; det är en chans för kollegorna att träffas. På Smådalarö Gård vet man att god mat skapar god stämning i möten av professionell och personlig karaktär. Därför har man lagt extra kärlek i de skärgårdsnära rätterna som finns på menyn. Från havet och skogen, nära inpå och ekologiskt.

Att lära & att leva under konferensen
I många konferensförfrågningar kryssar mötesledarna i att de önskar någon aktivitet att komplettera mötet med. På Smådalarö Gård finns oändliga aktivitetsmöjligheter. Kanotfärd eller båtutflykt i skärgården, golf på anläggningens egna 9-hålsbana, lagaktiviteter och mycket mer är bara några av de många alternativ som står till buds här.
Dessutom kan Smådalarö Gård bjuda in till bastubad, tennisbanor, sjöbastu med egen brygga, och jacuzzi utomhus för en avslappnad stund med kollegorna. Med samarbetspartners arbetar man gärna fram ett förslag som passar företaget!

Smådalarö Gård, med natur och hav
Hemviken är hemvisten för Smådalarö Gård. 40-45 minuter i bil från Stockholm city leder ända fram till porten, men ett attraktivt alternativ är självklart att ta sig hit båtvägen. Det finns även allmänna kommunikationer som smidiga färdmedel.

Svanenmärkt konferensanläggning
Smådalarö Gård drar sitt strå till miljöstacken och är certifierade enligt Svanens regler.
Vid besök av bilande gäster ger man plats för parkering – helt utan kostnad!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.55 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 62
Antal bäddar 89
Största lokal 100
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Smådalarövägen, 137 70 Dalarö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Smådalarö Gård
Faciliteter på Smådalarö Gård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Smådalarö Gård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Gå till alla konferensanläggningar i Skärgården - Konferensanläggningar,se


Topp Smådalarö Gård